Cizrespor- Y.Çorumspor maçı

ÇORUM 21 Nisan 2019 05:39
Videoyu Aç Cizrespor- Y.Çorumspor maçı
A
a

Cizrespor- Y.Çorumspor maçı saat 15:30'da Cizre İlçe Stadında Rize bölgesi genç ve başarılı hakemi Muhammet Ali Metoğlu. Yeni Çorumspor, büyük zorluklarla karşılaştığı Cizre deplasmanında maçın hakeminin de kötü bir yönetim sergilediği maçta rakibine 2-1 mağlup oldu.



Çorumspor maçını izlemek için aşağıdaki linke tıkla
https://www.facebook.com/crmgundemi/

Zaman zaman güneşin açtığı, zaman zaman da yağmurun şiddetini artırdığı Cizre’de maçtan önce Çorumspor kafilesini sindirmeye yönelik saldırı ve çirkinlikleri ardı arkası kesilmedi.

Maça gelirken otobüsü taşlanan Çorumspor’un kaldığı otelde de gece yarısı tacizler devam etti. Stada polis otosuyla gitmek zorunda kalan kırmızı-siyahlılar takım kaptanı Yakup Alkan, seremoniye çıkarken Cizrespor personellerinin saldırısına maruz kaldı.


İlk dakikaları karşılıklı ataklarla orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçta 13. dakikada Cizrespor, maçın hakeminin de yardımıyla 1-0 öne geçti.

Bu dakikada Mikail’e yapılan harekette Çorummsporlu futbolcular faul beklerken, maçın hakemi oyunu devam ettirdi, topla buluşan Ekrem Sütcü, kaleci Onurcan’ın da hazırlıksız yakalandığı pozisyonda topu filelere göndererek Cizre ekibini 1-0 öne geçirdi.

Kalan bölümlerde iki takımın çabası sonuç vermedi ve ilkyarı 1-0 Cizre’nin üstünlüğü ile sona erdi.


Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve yöneticilerin tribünde polis kordonunda izlediği maçın ikinci yarısına Osman’ın yerine Batuhan ve Mikail’in yerine Barış’ı alarak başlayan Çorumspor, daha derli toplu bir oyun ortaya koymaya başladı. Nitekim 54. dakikada da beraberliğe çok yaklaştı. Bu dakikada Barış’ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mert, mutlak bir gol fırsatından yararlanamayarak meşin yuvarlağı auta attı.
63. dakikada Çorumspor, Kıvanç’ın attığı golle beraberliği sağladı.

88. dakikada ceza alanına yapılan ortada Mehmet Albayrak’ın kafayla attığı golle Cizrespor 2-1 öne geçti.

Kalan bölümleri Cizresporlu futbolcular zaman geçirmek adına yerden kalkmayarak geçirirlerken, maçın hakemi bunlara göz yumdu. 5 dakika uzatma gösteren hakem, maçı 3. Uzatma dakikasında bitirdi.





Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam