CHP KADIN KOLLARI ONKO-SAV ZİYARETİ

Sağlık 5 Nisan 2013 16:52
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Kadın Kolları yöneticileri, Onkoloji Hastalıkları Yardımlaşma ve Savaş Derneği’ni(ONKO-SAV) ziyaret etti

1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen ziyarete CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas’ın eşi Reyhan Atlas, CHP Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül’ün eşi Ferdane Topgül ile kadın kolları üyeleri katıldı.

 

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, ONKOSAV’ın özverili bir hizmet verdiğini belirterek, bundan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Yalçın, derneğin yaptığı çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirterek, “Kanser hastaları için yaptığınız çalışmalar gerçekten çok özverili bir çalışma. Bizlerde her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

 

ONKO-SAV Başkanı Şaban Onar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üyelerinin hepsinin birer gönül elçisi olduğunu söyledi. Onar, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber hareket ettiklerini belirterek, şöyle dedi; “Bizlerin sizler gibi faal insanlara ihtiyacımız var. Sivil toplum kuruluşlarıyla beraber hareket etmeyi benimsiyoruz. Bizimle beraber çalışan insanların hiç biri karşılık ve menfaat beklemeden yapıyorlar. Bize destek verenlerin sayesinde kanser hastalarına elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu hastalık en önemli şey manevi değerler. Çok büyük bir moral isteyen bir hastalık. Mayıs ayından sonra hastalarımıza moral-motivasyon için gezi programı planlıyoruz.” diye konuştu.

Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam