CHP İL BAŞKANI 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

ÇORUM 28 Nisan 2016 18:43
Videoyu Aç CHP İL BAŞKANI 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak bilinen 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, işçi ve emekçiler  tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak bilinen 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.   Suvacı,  Türkiye ‘de ilk kez 1923’de resmî olarak kutlanmaya başlanan, 2008 yılı Nisan ayında “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanması uygun bulunan, 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM’de kabul edilen, resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs İşçi...


Haberin Tarihi: 28 Nisan 2016 - Okunma Sayısı:322 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Suvacı, işçi ve emekçiler  tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak bilinen 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.

Suvacı,  Türkiye ‘de ilk kez 1923’de resmî olarak kutlanmaya başlanan, 2008 yılı Nisan ayında “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanması uygun bulunan, 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM’de kabul edilen, resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın, haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve emeğin sömürülmesi anlamına gelmediğini ifade ederek,  aydınlık, eşit ve yaşanabilir bir dünya özlemiyle tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

İşçilerin ve emekçilerin kazanılmış haklarına, Cumhuriyetin ve laikliğe yönelik saldırıların ciddi boyuta ulaştığını dile getiren Suvacı, bu süreçte 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın daha da önem kazandığını vurguladı.

Laikliğe yönelik saldırılara karşı CHP olarak sürdürdükleri  mücadelenin kesintisiz devam edeceğini ifade eden Suvacı, “Tüm emekçilerin özgür ve eşit bir gelecek için verdiği uğraşta yanlarında olacağımıza, hep birlikte karanlıktan aydınlığa çıkacağımıza olan inancımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam