CHP ÇARŞAMBA PAZARINDA HAYIR KAMPANYASINI BAŞLATTI

ÇORUM 23 Şubat 2017 11:18
Videoyu Aç CHP ÇARŞAMBA PAZARINDA HAYIR KAMPANYASINI BAŞLATTI
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hasan Suvacı, İl kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın ve partililer, Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek, pazardaki vatandaşlara hayır bildirisi dağıttı.



Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri, 16 Nisan referandumu için “Hayır” kampanyası çerçevesinde Çarşamba Pazarı’nı gezdiler. İl Başkanı Hasan Suvacı, Kadın Kolları İl Başkanı Firdevs Yalçın, il başkan yardımcıları Kenan Özcan ve Metin Aslıhak ve gençlik kolları üyeleri, hem pazarcı esnafı, hem de vatandaşlara broşür dağıttılar. “Esnafa hayırlı işler dileyen ve “Hayırda hayır vardır” diyerek referandumda hayır oyu kullanmaları için destek isteyen CHP’liler, özellikle de tek adam rejimine karşı hayır denilmesi gerektiğini ifade ettiler.

İl Başkanı Hasan Suvacı, referandumun normal bir seçim olmadığını belirterek, “İnsanlar normal seçimlerde istediği partiye oy verebilir, ama bu cumhuriyet rejiminden tek adamlığa geçiş oylamasıdır. Cumhuriyet rejimini istiyoruz, yoksa tek adamlığı mı onu oylayacağız. Buna karar vereceksiniz” dedi. Referandumda neye hayır, neye evet denileceği konusunda halkı bilinçlendirmek için broşür dağıttıklarını açıklayan İl Başkanı Suvacı, parti propagandası yapmadan bu çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam