CHP adım adım bölünmeye gidiyor!

ÇORUM 6 Ağustos 2020 11:04
Videoyu Aç CHP adım adım bölünmeye gidiyor!
A
a

CHP adım adım bölünmeye gidiyor. Bölücülükle suçlanan Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter'dan yanıt verdi...


Yeni parti kurmaya hazırlanan Muharrem İnce, hakkındaki iddialara ilişkin büyük bir sessizlik içerisindeydi.

Kurban Bayramı'nı Bodrum'da geçiren Muharrem İnce, İstanbul'a gelerek yeni parti çalışmaları için düğmeye bastı.

Yeni parti çalışmalarının basına yansıması üzerine CHP Genel Merkezi tarafından bölücülükle suçlanan Muharrem İnce, ilk kez açıklama yaptı.

muharrem_4492

"BÖLÜCÜ OLAN KİM"

Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Muharrem İnce, "Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin kurultayında önümüzdeki genel seçimleri işaret ederek "Dostlarımızla birlikte iktidar olacağız." demişti.

Kılıçdaroğlu'nun dost olarak tanımladığı partiler arasında; İyi Parti, Saadet Partisi, HDP Partisi var...

Muharrem İnce cephesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. CHP'nin 37.Olağan Kurultayı sonrası gemileri yakan Muharrem İnce kurmayları ile çalışmalara başladı...

M.İnce, parti iddialarına karşı sessizliğini korurken, önce bu iddiayı reddeden CHP'nin haber ajansı ANKA'yı sert ifadeler ile yalanladı. İnce, kendisini partiyi bölmekle suçlayan CHP Genel Başkanı ve yöneticilerine de sertliği daha da yükselterek cevap verdi. İnce, "Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?" ifadelerini kullandı.

İnce'nin parti kurma çalışmalarında da vites artırdığı, CHP'li küskünler ile görüşmelere başlayacağı belirtiliyor. İnce, İstabul'daki operasyonun ardından Ankara'da ofis kuracak.İnce, Yaşamkent'in yanı sıra genel başkan adaylığı sırasında kullandığı Çankaya semtindeki çalışma ofisinden de yararlanacak.​..

Muharrem İnce'nin kendisine yakın isimlere partisini tarif ederken sarf ettiği iddia edilen sözler hayli dikkat çekmişti. İnce, "Partinin bir ayağı Kandil, diğer ayağı Brüksel'de olmayacak. İki ayağı da Ankara'da olacak" ifadelerini kullandığı belirtilmişti. İnce'nin Ankara burgusu sonrası harekete geçtiği ve merkez üssü için ofis çalışmalarına başladığı belirtiliyor. İnce'nin ikamet ettiği ilçe olan Yaşamkent'te ofis tutacağı öğrenildi. İnce, kritik görüşmeleri burada yapacak...

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam