ÇEKAP BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

ÇORUM 3 Ocak 2018 10:35
Videoyu Aç ÇEKAP BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
A
a

İsmail Kakaç İlkokulu ev ziyaretleri ekibi İsmail Kakaç İlkokulu öğrencisiSuay DERTLİ’ yi evinde ziyaret etti. Ziyarete Okul Müdürü Ender Özcan ÖZÇAKIR ile birlikte Rehberlik Öğretmeni Caner TURAN ve Sınıf Öğretmeni Nuran ŞAHAN da katıldı.


Ender Özcan ÖZÇAKIR “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu ‘Çorum’da Eğitimin Kalitesini Arttırma Projesi (ÇEKAP)’ kapsamında okulumuzda birçok faaliyet ve proje gerçekleştiriyoruz. Amacımız okulumuzda eğitimin kalitesini arttırarak çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde yetiştirmek. Bunları yaparken velilerimizle güçlü iletişim kuruyoruz ve onların fikirlerine de önem veriyoruz. Velilerimizi hem aile eğitimleri ile bilgilendiriyoruz hem onları evlerinde ziyaret ediyoruz.

Ev ziyaretlerinin amacı okul ve aile arasında olumlu iletişim kurarak okul ile aile arasındaki bağı güçlendirmek, öğrencilerin eğitimleri ile ilgili ailelerde farkındalık yaratmaktır. Sağlanacak okul aidiyeti ile kişisel öğrenci başarısı ve okul akademik başarısını olumsuz etkileyecek ortamları bertaraf etmektir. Bunlara ek olarak okulu ailenin de eğitildiği bir yer haline getirmek, okullarda belirli bir kurum kültürü yaratarak aileleri de bu kültürün içerisine dâhil etmek, veli ve diğer paydaşların kurumlara olan desteklerini artırmaktır. Ayrıca öğrencilerin kendilerinde olumlu kişilik algısı geliştirmelerine olanak sağlayarak doğacak olumsuzluklara karşı çözüm yolları üretmektir.


Biz İsmail Kakaç İlkokulu olarak büyük bir aileyiz. Aile içinde mutlaka sorun yaşayanlar, desteğe ihtiyacı olanlar olacaktır. Biz okul yönetimi ve okul aile birliği olarak velilerimize her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi. Öğrenci velisi, okuldan gelen ziyaretçileri evde ağırlamaktan gurur duyduğunu dile getirdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam