CB: Erdoğan Süleyman Soylu'nun yanındayız

ÇORUM 26 Mayıs 2021 13:12
Videoyu Aç CB: Erdoğan Süleyman Soylu'nun yanındayız
A
a

Türkiye'nin kıskaca alınmak istendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek açıklaması yaptı...


"İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN YANINDA OLDUK, YANINDAYIZ, YANINDA OLACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız.

"FETÖ'CÜLER GİBİ, PKK'LILAR GİBİ BU SUÇLULARI DA YARGIYA TESLİM EDECEĞİZ"

Suç çetelerinin mensuplarını, dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı FETÖ'cüler gibi, tıpkı PKK'lılar gibi, bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız.

"BİNALİ YILDIRIM'IN OĞLU ÜZERİNDEN HEDEF ALINMASI..."

Ülkemizde yıllarca bakanlık, başbakanlık ve Meclis Başkanlığı yapmış, partimizin genel başkanlığını yürütmüş Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir.

"BU TEZGAHI DA BOZACAĞIZ"

Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek, bu tezgahı da bozacağız. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında kameralar karşısına geçerek gündemi değerlendirdi.

NİCE OYUNLARI, TUZAKLARI BOZDUK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan operasyona değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nice oyunları, tuzakları bozduk. Bu sinsi operasyonu akamte uğratacağız. Sadece hakka ve hakikate bakarak yolumuza devam ediyoruz. Kimin suç çeteleriyle yürüdüğünü milletimiz görüyor, biliyor. İnşallah hep birlikte ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız." dedi.

SALGIN TEDBİRLERİNDEN OLUMSUZ ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Bir ayı aşkın aranın ardından sizlerle yeniden bir araya gelmenin bahtiyarlığı içindeyim. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramını geride bırakıp, Kurban Bayramı'nın heyecanını yeniden duymaya başladık. Yaklaşık 14 aydır devam eden salgın sürecinde milletimizin sağlığını, güvenliğini, aşını ve işini korumak için devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik. Bu netameli dönemi Türkiye olarak en az sıkıntıyla atlattık. Pek çok ülkenin aksine kamu güvenliğini tehdit eden bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Üretim için her türlü desteği verdik. Salgın tedbirlerinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Yanlarında olduk.

661 MİLYAR LİRALIK BİR KAYNAKLA MİLLETİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Salgının başladığı günden bu yana 661 milyar liralık bir kaynakla milletimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Türkiye'nin 2021 büyüme oranlarının tahminlerin ötesinde gerçekleşeceğine inanıyorum. Finans piyasalarında zaman zaman görülen, manipülasyon ürünü kırılganlıkların önlenmesine yönelik tedbirler alıyoruz. Ekonomi Reform Paketimizdeki somuz düzenlemeleri çıkarmaya başladık. Tüm vatandaşlarımıza çalışacak iş, geleceklerine güvenle bakabilecekleri istikrarlı bir iklim sağlamak olmuştur.

HİÇBİR SENARYO ÜLKEMİZİ HEDEFLERİNE ULAŞMAKTAN ALIKOYAMAZ

Son dönemde ülkemizdeki güven ve istikrarı hedef alan saldırıların gerisinde gençlerimizi karamsarlığa sürükleme gayesi olduğu açıktır. Nice oyunları ve tuzakları bozduğumuz gibi bu sinsi operasyonu da akamete uğratacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir senaryo ülkemizi hedeflerine ulaşmaktan alıkoyamaz.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam