CB: Erdoğan'ın Ak Partide yeni dönem stratejisi

Politika 24 Temmuz 2019 10:21
Videoyu Aç CB: Erdoğan'ın Ak Partide yeni dönem stratejisi
A
a

CB: Erdoğan'ın bir süre ara vermiş olduğu parti mesaisine il başkanları ile başlaması tahmin ediliyor. Erdoğan'ın seçimlerle ilgili il başkanları ve il belediye başkanları ile analiz edecek...

 

CB: Erdoğan'ın Ak Partide yeni dönem stratejisi
23 Haziran yerel seçimden sonra parti organları ve milletvekilleri ile neticeleri bütün yönleri ile istişare eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma günü sahadaki neticeleri Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında teşkilat ile ve il belediye başkanları ile analiz edecek.

Kulislerde yer alan habere göre, seçimden sonra teşkilatta ve kabinede değişim yapması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK ve MKYK'da AK Partili vekilleri ile 4 grup halinde toplanmış, neticelere ilişkin sahadan gelen istekleri ve şikayetleri dinlenme olanağı bulmuştu.

Erdoğan'ın bir süre ara vermiş olduğu parti mesaisine il başkanları ile başlaması tahmin ediliyor. Erdoğan'ın toplantıda il başkanlarına ve AK Parti'nin elinde 39 ilin  belediye başkanına da yeni dönem stratejisi ile ilgili mesajlar vererek uyarılarda bulunması tahmin ediliyor.

Başkan Erdoğan'dan teşkilata talimat: Halktan kopmayın, vatandaşa dönüş yapın!

AK Parti, yerel seçimlerin ardından belediye başkanları ile toplantılara Erzurum'da başladı. Başkanlara, Erdoğan’ın talimatları iletilirken, halktan kopmayın, vatandaşlara mutlaka dönüş yapın, kibir, lüks ve şatafattan uzak durun mesajları verildi.

Başkan Erdoğan'dan teşkilata talimat
AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlarıyla ilk toplantısını Erzurum'da gerçekleştirdi. 19-21 Temmuz'da yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın talimatları iletilirken, belediye başkanlarının asla yapmamaları gereken hususlara dikkat çekildi.

Erzurum'da başlayan ve Şanlıurfa, Nevşehir, Bursa, Afyonkarahisar ve Samsun'da sürecek eğitim toplantılarında başkanlara önemli mesajlar veriliyor. Toplantıda Erdoğan'ın mesajı başkanlara iletildi. Erdoğan'ın mesajının başında 'halktan kopmayın' öğüdü geldi. Belediye başkanlarının sürekli halkın içinde olması ve yapılan hizmetleri vatandaşa en iyi şekilde anlatmaları istendi.

VATANDAŞA DÖNÜŞ YAPIN
Yeni Şafak'ın haberine göre, vatandaşların sorunlarına kulak verilmesi istenen toplantıda, başkanlara "Sizi arayan, bir sorununu anlatmak için size ulaşmaya çalışan kişileri geri çevirmeyin. Telefonu açamıyorsanız bile daha sonra dönüş yapın ve onların sıkıntılarını dinleyin" talimatı verildi. Bu kapsamda belediye personelinin halkla ilişkiler konusunda eğitilmesi de önerildi. Personelin bu konuda daha dikkatli olması için ayın personeli gibi teşvik edici uygulamalara gidilmesi tavsiye edildi.

MAHALLE MECLİSLERİ
Vatandaşla bağları güçlendirmek ve onları karar süreçlerine dahil etmek için de her mahallede bir mahalle meclisi kurulması istendi. Kurulan bu meclislerin belirli aralıklarla düzenleyeceği toplantılara da belediye başkanı ve belediyenin yetkili birimlerinin yöneticilerinin katılmasının gerekliği anlatıldı.

KİBİR, LÜKS VE ŞATAFATTAN UZAK DURUN
Belediye başkanlarının vatandaş ile diyaloglarında kibirli davranmamaları, lüks ve şatafattan uzak durmaları istendi. Başkanlara özellikle, akraba, eş ve dostlarının belediye ile olan ilişkileri konusunda dikkatli davranmaları konusunda da tavsiyelerde bulunuldu. Başkanların hizmetleri sırasında özellikle Erdoğan tarafından açıklanan 11 maddelik manifestoya uymaları konusu hatırlatıldı.


 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam