Çay ocağı önünde vurulan Adem Karabacak öldü

ÇORUM 2 Eylül 2020 08:12
Videoyu Aç Çay ocağı önünde vurulan Adem Karabacak öldü
A
a

Sondakika Haber Elvan Şimşek /Çorum'da dün Adliye önünde iki grup arasında kavga çıkmış iki kişi ağır yaralanmıştı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınan ve Yirmi günlük evli olduğu belirtilen 24 Yaşındaki Adem Karabacak, hayatını kaybetti...


Sondakika Haber/ E.Şimşek

Çorum'da dün  Adliye önünde iki grup arasında kavga çıkmış iki kişi ağır yaralanmıştı.Daha önce ilçe terminalinde çıkan silahlı kavga dün adliye önünde devam etmişti.Daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup dün ilçe terminalinde karşılaşmış ve silahlar çekilmişti.

Dünkü kavgada kaçarken vurulan bir kişi ağır yaralanmış, polis olayla ilgili 1'i kadın 3 kişiyi gözaltına almıştı. Edinilen bilgilere gözaltına alınan kişilerin yakınları ile husumetli kişiler bu kez de adliye önünde karşılaşmıştı.Adliye önünde iki grup arasında kavga çıkmış iki kişi ağır yaralanmıştı. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altına alınan ve Yirmi günlük evli olduğu belirtilen 24 Yaşındaki Adem Karabacak, hayatını kaybetti Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava
 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam