ÇAPULCU MEYDANI DEĞİL MİLLİ İRADE MEYDANI

Güncel 16 Haziran 2013 18:50
A
a

AK Parti'nin mitingine büyük ilgiİstanbul'da “Milli İradeye Saygı” mitinginin yapıldığı Kazlıçeşme alanı taştı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Milli İradeye Saygı” mitinginin yapıldığı Kazlıçeşme alanı tamamen doldu. Alana giremeyenler var.

"Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen miting için vatandaşlar Kazlıçeşme’ye gelmeye devam ediyor.

Alana gelen vatandaşlar, "Acil muhalefet aranıyor" , "Tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak", "Duruşun asaletinden, gücün Rabbinden, desteğin milletinden", "Dik dur eğilme, dadaşlar seninle", "Siyonizm şaşırma, sabrımızı taşırma” yazılı pankartlar taşıdı.

"Bu memleket bizim" şarkısı çalınırken, bazı vatandaşlar alana, ellerinde büyük Türk bayrakları taşıyarak sloganlar eşliğinde giriyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşacağı platformun sol tarafına da büyük bir Türk bayrağı asılırken, alanda büyük bir Beşiktaş bayrağı vatandaşlar tarafından taşındı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, miting alanına gelerek, platformdan halkı selamladı.

Halkı selamlayanlar arasında AK Parti genel başkan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Ekrem Erdem, Süleyman Soylu ve Mustafa Şentop ile bazı AK Partili milletvekilleri de yer aldı.

Yapılan anonslarda, arama noktalarının tıkandığı ancak halen vatandaşların alana gelmek için yollarda olduğu belirtildi. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon
Ahmet Öz 18 Haziran 2013 12:36

Milli iradenin tecellisini meydanlarda ararsanız,muhalif gurupların Milli İradeleri de meydanlarda yerini alır.İktidar,yatırım ve hizmetiyle muktedir olduğunu göstermeli,lafla,hamasi nutuklarla zamanını harcamamalı.İstikrar ortamını devam ettirmek için üsluplara dikkat etmeli,çepheleşmeye götürecek eylemleri bırakmalıyız.Hükümet halka ümit vaad etmeli,halkın beklentilerine yatırımları hızlandırarak cevap verebilmelidir.Gezi Parkı'nı artık gündemden çıkarmalıyız.

0 0 Cevap Yaz
Ahmet Öz 17 Haziran 2013 10:47

Milli irade deyince akan sular durmalı.Böylesi görkemli halk yığınları Başbakan'a sahip çıkarken,yarın muhalete oy vermiş,başka bir Milli İrade,aynı görkemli halk yığınlarıyla,aynı çoklukta miting yaptığında ne diyeceğiz?Buna kamplaşma denmez mi?Ülkemizi düşman mı istila etti de savunma refleksimiz kabardı?Sorunlar halının altına süpürülüyor.Çözüm sürecinde empati yoksunluğunu,birbirimizi dinlemeye tahammülsüzlüğü görüyorum.Üslupların kavgaya dönüşmemesi için acilen bir şeyler yapmalıyız.

0 0 Cevap Yaz
Ahmet Öz 16 Haziran 2013 22:58

Her iki mitingi de izleyen bir yurttaş olarak Ak Parti ve liderine sadakati,sahiplenmeyi gördüm.Ülkemizde geçmişe oranla adeta yatırımda bir sıçrama yaşanıyor.Avrupa ve gelişmiş ülkelerde krizler yaşanırken,ülkemizin yatırım yapılabilirlik kredi notu yükseliyor.Yani refah pastamızda bir hayli büyüme var.Halk 11 yıldır bu istikrara oy verdi.Refah pastası paylaşımında ortak aklın hakim olmasını istiyoruzÜlke kalkınıyor,kalkınmada zengin,daha zengin,olurken fakir,insanca yaşamak istiyorÇok mu zor?

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam