CANLI YAYINDA ORDUMUZA VATAN DUASI YAPILDI

ÇORUM 20 Ocak 2018 15:00
Videoyu Aç CANLI YAYINDA ORDUMUZA  VATAN DUASI YAPILDI
A
a

Genel yayın yönetmenimiz Elvan Erhan Şimşek bu gün TV 19'da saat 10:00'da canlı yayınlanan Çay Molası Kahvaltı Haberlerine konuk olan Çorum İl Müftülüğünden emekli vaizi Mustafa Vehbi Köklükaya, hoca Afrin'e giden askerlerimize Vatan duası yaptı.Kahvaltı sofrasında izleyen Çorumlular duaya hep birlikte eşlik ettiler...


Sınıra gönderilen askerler TV 19'da canlı yayında dualarla uğurlandı

20 Ocak 2018, Cumartesi  saat 10:00-11:45 arası TV 19'da Suriye'de Afrin operasyonu için görev gönderilen askeri birlikler canlı yayında  dualar eşliğinde uğurlandı. 

Genel yayın yönetmenimiz Elvan Erhan Şimşek bu gün  TV 19'da saat 10:00'da  canlı yayınlanan Çay Molası Kahvaltı Haberlerine konuk olan 
Çorum İl Müftülüğünden  emekli  vaizi Mustafa Vehbi Köklükaya, hoca Afrin'e giden askerlerimize Vatan duası yaptı.Kahvaltı sofrasında izleyen Çorumlular duaya hep birlikte eşlik ettiler.

Mustafa Vehbi Köklükaya hoca "Biz bu topraklara vatan dediğimizden bugüne İslam'ın mührünü vurmaya ve uygulamaya gayret ettik. Bu topraklar  bizim ve İslam birliğinin sağlanması için yapılmaktadır.Allah ordumuza,milletimize kuvvet versin muzaffer eylesin dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam