Canan Kaftancıoğlu 29 Ekim'de 'Atatürk' diyemedi

Asayiş haber 30 Ekim 2020 04:02
Videoyu Aç Canan Kaftancıoğlu 29 Ekim'de 'Atatürk' diyemedi
A
a

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, partinin kuruluş yıldönümü de olan 9 Eylül'de katıldığı Taksim Toplantısı'nda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten 'Mustafa Kemal' diye söz etmesi, parti içinde tartışma yaratmış tepkiler çığ gibi büyümüştü...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun bu tavrı, gelen onca tepkiye rağmen değişmişe benzemiyor. CHP İstanbul il örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ne sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, ne de cep telefonlarına gönderilen mesajda Atatürk'ün adını dahi anmadı.

Bu durum çok sayıda kişinin dikkatini çekerken, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettikten sonra yeni parti çalışmalarına başlayan Özlem Ağırman ve SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'nın konuya ilişkin tepkilerini gösteren paylaşımlar yaptıkları görüldü.

İşte o paylaşımlar;

Özlem Ağırman: Kibir ve düşmanlık

CHP'den istifa eden Özlem Ağırman: "CHP İstanbul ve Canan Atatürk ‘ü anmadan Cumhuriyet bayramı kutluyor. Bu utanmazlık, çamura gömülen kibir ve düşmanlıktır. Bu Atatürk düşmanı kadın il başkanı yarın CHP den istifa etmezse kim ki CHP ve Atatürk adını yan yana yazar, bundan dem vurursa o da bu alçaklığa ortaktır." dedi.

Hakan Bayrakçı: Çok yazık!

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı: "CHP İstanbul il örgütü ve başkanı Canan Kaftancıoğlu, Atatürk'ün adını anmadan Cumhuriyet Bayramımızı kutlamış. Bu hazin vaziyeti hüzünle ve içim sızlayarak izledim. CHP Genel merkezi, bu trajediyi daha ne kadar gözlerimizin içine sokacak, merak ediyorum. Çok yazık!" dedi.

agirman

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam