Bu haber Cevap ve Düzeltme Metnidir

ÇORUM 20 Haziran 2018 11:47
Videoyu Aç Bu haber Cevap ve Düzeltme Metnidir
A
a

Müvekkilim Kızılırmak Holding A.Ş., 1975 yılında Devlet Halk ortaklığı olarak, Ağır Sanayi Hamlesi kapsamında Çorumda ilk kurulan döküm tesisidir. O günden bu güne yurt içi ve yurt dışı piyasalara sunduğu ürünleri ve teknolojisi ile sektöründe öncü olmuş onlarca fabrikanın açılmasına da vesile olmuştur. Kızılırmak Holding A.Ş. Vekili Av. Mustafa BALYAZ...

Cevap ve Düzeltme Metni

Müvekkilim Kızılırmak Holding A.Ş., 1975 yılında Devlet Halk ortaklığı olarak, Ağır Sanayi Hamlesi kapsamında Çorumda ilk kurulan döküm tesisidir. O günden bu güne yurt içi ve yurt dışı piyasalara sunduğu ürünleri ve teknolojisi ile sektöründe öncü olmuş onlarca fabrikanın açılmasına da vesile olmuştur. Kızılırmak Holding A.Ş yurt dışından ihraç edilen stratejik makine parçalarını Türkiye de imal ederek ülke ekonomisine milyonlarca dolar katkı sağlamış, sağlamaya da devam etmektedir. Özellikle son on yılda ulusal ve uluslar arası ekonomik krizlere rağmen faaliyetlerin sürdürme başarısın göstermiştir.

Müvekkilim Kızılırmak Holding A.Ş., Türk Ticaret Kanunu çerçevesinde faaliyet göstermekte olup tüm yasal yükümlülüklerini yerine getirmektedir. Genel Kurulları, her yıl Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı görevlileri gözetiminde ve hissedarlarının iştiraki ile yapılmaktadır. Ayrıca Çorum İl Özel İdaresi Kızılırmak Holding A.Ş paydaşlarındandır.

Son günlerde özellikle “bazı yayın kuruluşları” Kızılırmak Holding A.Ş hakkında haksız ve mesnetsiz bir takım isnat ve iftiralarla karalamaya ve yıpratmaya çalışmaktadır. Yapılan yayınlarda bahse konu ithamlar yalan ve iftiradan ibarettir. Yapılan bu yayınların gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Müvekkilim Kızılırmak Holding A.Ş.’ nin ne bu gün ne de geçmişinde yapılan ithamlar asla söz konusu değildir. Ayrıca bu asılsız yayınlarla Sn.Temel KARAMOLLAOĞLU’ nun isminin zikredilmesi müvekkilimi ziyadesiyle üzmüştür. Zira kendisinin halen hissesi dışında müvekkilim şirketle her hangi bir bağı bulunmamaktadır.

Ülkemiz açısından çok kıymetli müvekkilim Kızılırmak Holding A.Ş. nin, güncel politik meselelere malzeme yapılmasına asla müsaade edilmeyeceğini ve bu yayınlarla ilgili her türlü hukuki yollara başvurulacağını, kamuoyuna saygılarımızla arz ve istirham ederiz.

Çorum, 19 Haziran 2018

Kızılırmak Holding A.Ş.

Vekili

Av. Mustafa BALYAZ

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam