BORÇ YAPILANDIRMADA SON GÜN 31 ARALIK

17 Aralık 2014 00:03
Videoyu Aç BORÇ YAPILANDIRMADA SON GÜN 31 ARALIK
Ahlatçı Çorum FK'nın Rakibi Kocaelispor Oldu.
A
a

6552 Sayılı Kanunla Belediyeye borcu bulunanlara Kasım ayı sonuna kadar verilen süre 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı.

Vergi Borcu affının Belediye ile ilgili olan kısımları hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri ile su borcu bulunan vatandaşların borçlarının 31 Aralık 2014 tarihine kadar faizsiz olarak yapılandırabilmeleri için hükümetimizce ek süre verilmiştir. Borcu olan hemşehrilerimiz bu fırsatı iyi değerlendirmelidir. 31 Aralık 2013 tarihine kadar olan Emlak ve ÇTV ile 30 Nisan 2014 tarihine kadar olan su borçları kanun kapsamında yapılandırılabilecektir. Bu tarihlerden sonra tahakkuk eden borçlar kanun kapsamına girmemektedir.” dedi.

Kanuna göre borçların yapılandırmasının 6-9-12-18 ay taksitler halinde olabildiği gibi peşin ödemenin de yapılabileceğini ifade eden Yabacıoğlu, gecikme zammı ve faiz borçları silinerek yerine enflasyon oranında hesaplama suretiyle borçların yeniden tespit edileceğini ve bu tespite göre yapılandırma işleminin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Ödemeler Ocak 2015’te başlayacak

Yapılandırma süresi ile birlikte ödeme süresi de bir ay ertelenerek 31 Ocak 2015 tarihinde yapılacaktır. Daha önce yapılandırma yaptıran vatandaşlarımız için de bu ertelemenin geçerli olacağını ifade eden Yabacıoğlu, ” yapılandırmada yapmak isteyen hemşehrilerimizin sıkışıklığa meydan vermemek ve mağdur olmamak için son günleri beklemeden Belediye yapılandırma servisine gelmeleri gerektiğini belirtti.

Ahlatçı Çorum FK'nın Rakibi Kocaelispor Oldu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam