Bir kutlama da Gelecek Partisinden

ÇORUM 11 Ocak 2020 11:34
Videoyu Aç Bir kutlama da Gelecek Partisinden
A
a

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Av.Rumi Bekiroğlu, Çorum Gündemi gazetecilerini ziyaret ederek, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü’ kutladı.


Mustafa Külcü ve Elvan Şimşek’in gazeteciler gününü kutlayan Bekiroğlu’na ziyaret sırasında, Gökhan Külcü, Adem Candan, Gökhan Cihanoğlu, Çağdaş Can eşlik etti.

Ziyaret sırasında konuşma yapan Avukat Rumi Bekiroğlu, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü zü tebrik ediyoruz. Sonuçta toplumsal değerleride koruyarak kamuoyunu bilgilendirme noktasında meşakkatli bir hizmet veriyorsunuz. Özellikle de zaman merhumu olmadan 7/24 saat çalışılarak bir hizmet verdiğinize bizlerde çok şahit olduk” dedi.

“KUTSAL BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ”

Zaman ve mekan gözetilmeden 7/24 saat verilen bir hizmetin kutsal sayılacağına işaret eden Bekiroğlu, “Hele bunu da kısıtlı imkanlarla özellikle de maddi imkanların en sıkıntılı olduğu dönemlerde yaptığınız için bu hizmetlerinizi kutsal olarak gördüğümüzü burada söylemek isterim”
Basın emekçilerini kutlayan Bekiroğlu: “Zorluklar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır.Tüm değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, başarılar diliyorum

“GELECEK PARTİ” OLARAK BASININ YANINDAYIZ”


“Bu meşakkatli bir ortamda demokrasinin bir unsuru olarak hizmet vermenin kolay olmadığı kanaatindeyiz” diye Bekiroğlu, “Onun için biz de Gelecek Partisi olarak arkanızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Malum olunduğu üzere yerel basın ve sosyal medyada da takip etmişinizdir, biz partimizi kurduk. Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak siyasi partiler kanunu çerçevesinde yasal olarak bir parti kurma çalışmamız vardı bunuda hayata geçirmiş olduk” dedi.


“GÜVEN VE HUZURUN PARTİSİYİZ”

Bekiroğlu, “Gelecek Partisi güven ve huzurun adresi olması hasabi ile memleketimizdeki birlik ve beraberlik duygusunun daha fazla gelişmesi ve özellikle en önemli sloganlarımızda biri olduğu üzere memleketimizin çözülmeyen sorunu yoktur, çözmek istemeyen kişiler vardır düşüncesindeyiz” şeklinde ifade etti.


” TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ”

Gelecek Partisi olarak memleketin tüm sorunlarını çözmeye talip olduklarına vurgu yapan Bekiroğlu, “Bizler yeni bir partiyiz, Türk siyasi hayatına bir içme kattık, politika izleme kurulları oluşturduk, malûm şu anda Cumhurbaşkanlığı sistemi dahilinde görev yapan bakanlıkların yapmış olduğu çalışmaları bizim genel merkezimiz bu kurul başkanları tarafından izlenmektedir. Diğer siyasi partilerde olduğu gibi siyasi partilerin değişmeyen organları disiplin, denetim gibi tüzük gereği olması gereken kurullar oluşturuldu” diye konuştu.


 

“ANKARA İL BAŞKANIMIZ ÇORUMLU”

İller bazında çalışmalara başlandığını belirten Bekiroğlu,  Bu çerçevede ilk olarak Konya, İstanbul ve Ankara il başkanları atandı Hatta Ankara İl Başkanı da Çorumlu bir hemşerimizdir. Ankara il başkanının hemşehrimiz olması münasebetiyle çok sevindik

“TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

Anadolu’da teşkilatlanma çalışmalarını 5 bölgeye ayırarak yaptıklarını kaydeden Bekiroğlu, “Şu anda bu bölgelerde teşkilatlanma çalışmaları başlamıştır. Adana’dan kuzeye doğru, Çorum’unda içinde olduğu 21 ili kapsayan bir bölge de teşkilatlanma yardımcılığını üstlenmiş durumdayım. Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Sivas, Yozgat içinde bulunduğu 5 İlin teşkilatlanma çalışmalarını ben yürütmekteyim. Buralarda vatandaşın tevecvühüne mazhar olmak için elimizden geldiği gayreti göstereceğiz” dedi.

“İNSANLARIN SINIFLANDIRILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Partilerinin temel politikalarına da değinen Bekiroğlu, ” Biz konuşan bir Türkiye istiyoruz. İnsanların birbirine husumet beslediği bir toplum değil, konuşan ve iyilikte yarışan bir siyasi anlayışta olmayı düşünüyoruz ve bu yönde politikalarımızı üretmekteyiz. Parti olarak sen, ben, şu kavgalarının olmaması özellikle insanların etnik kökenleri, kimlikleri, sosyal ve kültürel yapıları yada dini veya ahlaki yapılarından dolayı sınıflandırılamayacağı, insanların Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası taşıyan her insanın bu ülkenin bir parçası olduğu, bu ülkenin bir ferdi olduğu düsturu ile hareket edeceğiz ” dedi

“SINAVLARDA MÜLAKATI KALDIRACAĞIZ”

Parti olarak gençler içinde müjdeleri olduğunu ifade eden Bekiroğlu, işe alımlarda mülakat olayını kaldıracaklarını söyledi.

Mülakatın torpil olduğunu kaydeden Bekiroğlu, fazla birikimi olanın hakkını başkasının yemesine müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam