Bilgi Terlemezoğlu CHP'yemi geçiyor?

ÇORUM 7 Mart 2020 22:30
Videoyu Aç Bilgi Terlemezoğlu CHP'yemi geçiyor?
A
a

Sondakika Özel haber/E.Şimşek .Siyasi Kulislerde Bilgi Terlemezoğlu'nun CHP'ye geçeceği yönündeki haberi kendisine direk sordum...


Bilgi Terlemezoğlu İYİ Parti'den dün istifa etmişti...

Siyasi Kulislerde Bilgi Terlemezoğlu'nun CHP'ye geçeceği yönündeki haberi kendisine direk sordum.

-İyi akşamlar Elvan Bey...
Şuanda benim herhangi bir parti ile ilgili girişimim yok, ayrıca istifamın böyle bir konu ile alakası da yok. Zaman ne getirir bilemem ama bildiğim tek şey inandığım yolda bildiğim şeylerle kararlı yürümek ve mücadele etmek. Hassasiyetiniz içinde teşekkür ederim. Tüm emekçi arkadaşlara da selamlar ifadesini kullandı.

 Bilgi Terlemezoğlu; sosyal medya hesabından daha sonra şu açıklamalara yer verdi. Değerli takipçilerim, haklı olarak istifa gerekçelerimi soruyorsunuz. Bunu açıklamakta benim borcum ise, açıklıyorum.Seçim sürecinde ve sonrasında il yönetimi ile yaşadığımız sorunlardan dolayı bu kararı aldım. Bugüne kadar sorunları da gideremedik ve herkesin eli rahatlasın diye istifa ettim. Amacım partiyi yıpratmak, kişilerle polemiğe girmek değildir. Altında da bir şey aranmamalıdır. Parti kanadından açıklama yapılmadığı sürece ben de artık bu konuyu konuşmak istemiyorum.

Ben her zaman inandığım yolda, bildiğim şeyleri söyleyeceğim. Şimdilik hiç bir parti ile de görüşmem yoktur. Her şey Çorum ve çocuklarımız için. Benden beklenen açıklamayı da yaptığıma göre herşeyin iyi ve güzel olması için daha çok çalışmalıyım. Hepinizi seviyorum. Tekrar iyi akşamlar.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam