Belediyenin Yeni Mezarlıklar Müdürlüğü Temmuz ayında açılıyor

ÇORUM 10 Haziran 2022 14:29
Videoyu Aç Belediyenin Yeni Mezarlıklar Müdürlüğü Temmuz ayında açılıyor
A
a

Çorum Belediyesi yeni Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası Temmuz ayı içerisinde açılışa hazır hale getirildi.Ziyarete Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile ilgili birim müdüri eşilik etti...




BELEDİYENİN MEAZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ
TEMMUZ  AYI İÇERSİNDE AÇILACAK!


Çorum Belediyesi yeni Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binası Temmuz ayı içerisinde açılışa hazır hale getirildi.Ziyarete Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile ilgili birim müdüri eşilik etti...Ulu Mezarlık yanında yapılan ve 3 bin 223 m2 arsa üzerine inşa edilen Mezarlıklar Müdürlüğü 2 kattan oluşuyor. Bina içerisinde idari birimler için odalar, toplam 46 kişilik 2 bekleme odası, 40 kişilik taziye odası ve 14 morg kabini ile bay ve bayanlar için ayrı ayrı 2 adet gasilhane bulunuyor.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, mezarlıklar müdürlüğü binasında incelemelerde bulunarak, “Hemşehrilerimizin en mutlu gününde de en kederli gününde de yanındayız. İçerisinde taziye odası, morg, gasilhane ve bekleme salonu gibi bölümlerin yer aldığı Yeni Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet Binamızın çalışmalarını tamamladık. Kısa süre içerisinde hizmete sunacağımız binamızda son incelemelerimizi yaptık. Hayırlı olsun.”ifadelerine yer verdi.

#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam