BELEDİYEDE BAYRAM SEFERBERLİĞİ

19 Eylül 2015 22:48
Videoyu Aç BELEDİYEDE BAYRAM SEFERBERLİĞİ
Başkan Yaralı Köpeğe Makam aracını tahsis etti
A
a

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi gereken tüm önlemlerini alıp bayram hazırlıklarını tamamladı… Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorumluların rahat ve huzurlu bir şekilde bayramlarını idrak edebilmesi için Zabıtanın bayram süresince 24 saat görevinin başında olacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bayram süresince tam gün hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır. Yine bayram süresince Su Arıza, Kanalizasyon ve Arıtma tesislerinde nöbetçi personel bulundurulacaktır” dedi. Candan, Kurban Bayramı’nda vatandaşların olası şikâyetlerini Alo Zabıta 153, Su Arıza 185, İtfaiye 110, Cenaze işlemleri 213 10 76 ve Temizlik-Kanal 212 19 46 numaralı telefonlara bildirmelerini istedi.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ OTOBÜS KALKACAK

Çorum Belediyesi, arefe günü mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.
Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Çorum Belediyesi’nin Arefe günü sabah namazından sonra mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz olarak otobüs seferleri düzenleyeceğini ifade ederek, otobüs seferi güzergâhlarını ve camileri ise şu şekilde açıkladı.
Ulu Cami, Köroğlu Cami, Kevser Cami, Ejder Cami, Sarılık Cami, Selimiye Cami, Binevler Cami, Buharaevler Cami, Garantievler Cami, İmam Hatip Cami, Abdibey Cami, Tevhit Cami, Bilal-i Habeş Cami, Yeşil Cami, Beytepe Cami, Kafkasevleri Cami, Mevlana Cami, Alaaddin Cami, Hicret Cami, Huzur Cami, Nadık Cami, Esentepe Cami, Karşıyaka Cami, Ehl-i Beyt Cami, Esnafevler Cami, Altınevler Cami, Yörükevler Cami, Fatih Sultan Mehmet Cami, Mimar Sinan Cami ve Kışla Cami.

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA 2. GÜN YAPILACAK

Her dini bayramda geleneksel hale gelen bayramlaşma merasimi Belediyede ikinci gün yapılacak. Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 25 Eylül 2015 Cuma günü saat 13.30-14.30 saatleri arasında Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilecek.

TEMİZLİK İŞLERİNDE BAYRAM SEFERBERLİĞİ

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı boyunca tam mesai ile çalışacak. Bayram öncesi çalışmalarını cadde ve sokakların temizliğine yoğunlaştıran ekipler, bayram boyunca da hem kurban kesim yerlerinde hem de çöplerin alınmasında aralıksız çalışacak.

temizlik (3)

temizlik (2)

temizlik (1)

Başkan Yaralı Köpeğe Makam aracını tahsis etti
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam