
Bu darbeden milletçe güçlenerek çıkacağız
Vatanımıza bağlılığımız ve demokrasiye olan inancımızla bu zorlu süreçten daha da güçlenerek çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Bu soysuz kalkışma, Türk Silahlı Kuvvetlerimize olan güvencimizi ve sevgimizi zerrece azaltmamıştır. Askerimizin büyük bir çoğunluğu, darbeye karşı dik durmuş, içindeki hainlerin tuzaklarına ve tehditlerine boyun eğmemiştir. Bu vesileyle, peygamber ocağı, içindeki mikroplardan temizlenme şansı yakalamış ve milletimizin sinesindeki yerini güçlendirmiştir.
Milletimiz, varlığına kast edenlere bundan sonra da kayıtsız kalmayacak
Tüm bu olaylar göstermiştir ki millet, kendisine ve devletine yapılan hiçbir operasyona kayıtsız kalmayacaktır. Milletin basireti, milletin cesareti ve milletin kararlılığı karşısında hiçbir gücün durması mümkün değildir. Askerimiz, polisimiz, meclisimiz, demokrasimiz ve geleceğimizin güvencesi milletimizin damarlarında akan asil kandır. Bu millete diz çöktürmek asla mümkün olmamıştır, olmayacaktır.
Üzerimize düşeni yapacağız
Al bayrağımızın gölgesinde, birlik ve beraberlik içinde, aydınlık yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Devletimize ve milletimize kastedenlerin hak ettikleri cezaları alması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Kurumlarımızın içine sızan FETÖ’cü hainlerin görevlerine son vereceğiz. Dinimizi ve halkımızın iyilik duygularını kullanarak, küresel güçlere taşeron yetiştirenlere bu milletin kurumlarında yer yoktur, olmayacaktır.
Bizler, belediye başkanları olarak bu süreçte, hem güvenlik güçlerimizin hem aziz milletimizin yanında olduk. Meydanlardan yükselmeye devam eden destansı direnişe, tüm imkan ve kaynaklarımızı seferber ettik. Ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi, devlet çatımızın sarsılmaması için her türlü gayreti gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Binlerce yıllık şanlı tarihimize sürülmek istenen kara lekeyi bertaraf etmek için belediye başkanları bu süreçte, üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmiştir. Toplumumuzun tüm kesimlerini bir araya getirerek; birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi güçlendirdik.

Gün, birlik ve beraberlik günü
Gün yeniden toparlanma, daha güçlü bir Türkiye için inançla ve kararlılıkla yola çıkma günüdür. Devlet yapımızdaki ve yasal çerçevedeki zaafların bertaraf edilmesi, hastalık ve ihanet üreten anlayışların terk edilmesi elzemdir. Belediye başkanları olarak bizler de bunun gereğini en kısa sürede yapacağız. Devletin ve milletin bekası için bundan sonra da en ufak bir tereddüt göstermeksizin onurlu duruşumuzu sergilemeyi sürdüreceğiz. Milletin oylarıyla emanet aldığımız makamlarda sadece ve sadece millete dayanmanın, millete hizmet etmenin bilincinde olacağız.
Öldürmeyen darbe, güçlendirir.
Öldürmeyen darbe güçlendirir, düsturu gereğince, kuşkusuz bugün daha da güçlüyüz. Darbeyi tarih kitaplarından okuyan çocuklarımız, gençlerimiz de artık darbe ile yüzleşmişler, demokrasinin bir neferi olarak milli bilinçle meydanlarda yerini almışlardır. Kısır siyasi çekişmeleri bir yana bırakmanın tam zamanıdır. Millet üzerine düşeni yapmıştır, şimdi sıra idarecilerde, siyaset kurumundadır. Belediye başkanları olarak hükümetimizce alınacak tedbirlerin, yapılacak düzenlemelerin uygulanması hususunda en ufak bir tereddüt göstermeyeceğimizi kamuoyun önünde ilan ediyoruz. Daha aydınlık, daha güçlü bir gelecek için Haydi Bismillah diyor, hepinize saygı ile selamlıyoruz.
Arkadaş yurduma alçakları uğratma sakın
Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın
Doğacaktır sana vaat ettiği günler Hakk’ın
Kimbilir belki yarın, belki yarından da yakın
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum FK – Sivasspor maçı
Yaşar Sol Hayatını Kaybetti!..
Yeşilay’dan Hitit TV Net’e Ziyaret!
"Çorum’da Provokatif Paylaşımlara G…
Kırkdilim Tünelleri Trafiğe Açıldı!
Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı Resmi…
"Çorum’da Araç Sayısı 227 Bini Geçt…
Okullarda ve Çevresinde Alınacak Gü…
Dr. Süleyman Basa’dan "Sosyal Medya…
WHATSAPP’ta Okul Saldırısı Paylaşım…
Çorum’a Dev Proje / Teras Bahçe Ge…
Çorum’da İUP Kapsamında 200 Kişiye…
Hasan Karaoğlu Çorum Protokolüne Va…
Kahramanmaraş’ta Okula Silahlı Sald…
Çorum’da Öğretmen Sendikalarından İ…
"Çimento Arazisindeki Arsalar 21 Ni…
“Çorum Dahil 12 İlde Doktorlara FET…
Çorum - Kırkdilim Tünelleri Açılışa…
Hitit TV Net ve Çorum İl Sağlık Müd…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET