Belediye, 350 öğrenciye Çanakkale’yi gezdirecek

7 Haziran 2014 20:51
Videoyu Aç Belediye, 350 öğrenciye Çanakkale’yi gezdirecek
A
a

Çorum Belediyesi, “Okuyorum, Yazarlarla Konuşuyorum” projesi kapsamında en çok kitap okuyan 350 öğrenciyi Çanakkale gezisi ile ödüllendirdi.

İki kafile halinde Çanakkale’yi gezecek olan öğrencilerin ilk grubu 10 Haziran Salı günü, ikinci grup ise 13 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Saat Kulesi yanından Çanakkale’ye hareket edecek.

Çanakkale'de Kurtuluş Savaşı'nda en şiddetli çarpışmaların yaşandığı yerlerin tamamını gezecek olan öğrenciler, Çanakkale şehir merkezini de gezdikten sonra Çorum'a dönecek.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu, 350 öğrenciyi kapsayan Çanakkale gezisi ile başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini ve gençlerin tarihimizi daha iyi öğrenmelerini amaçladıklarını söyledi. Çorum Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi ile birlikte hayata geçirdiği “Okuyorum, Yazarlarla Konuşuyorum” projesi ile özellikle lise öğrencilerinin daha çok okumaya yönlendirildiğini, sanatsal aktivitelerle yeteneklerin gelişimine katkı sağlandığını dile getiren Yabacıoğlu, “Proje süreci 4 aşamadan oluşuyor. Okuyorum, Yazıyorum, Geziyorum ve Yapıyorum. Biz öğrencilerimizi Çanakkele’ye götürerek projenin 3. Aşamasını gerçekleştiriyoruz. Projeye destek veren tüm kurumlara, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam