BEKİROĞLU’NDAN MECİTÖZÜ VE SUNGURLU İLE İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMALAR

2 Nisan 2015 16:19
Videoyu Aç BEKİROĞLU’NDAN MECİTÖZÜ VE SUNGURLU İLE İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMALAR
A
a

Sondakika Video Haberi: Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Mecitözü Gençlik Kolları’ndan MHP’ye geçen 40 kişiyle ilgili konuştu. Rumi Bekiroğlu: “ Mecitözü olayı bizim için önemsiz bir olaydır. Basın için önemli olduğunu gördük...

Mecitözü’nde benim dönemimde Ak Parti’nin üye sayısı 300’ü bulmuştur. Görevi devraldığımız günden beri teşkilatlarda Türkiye genelinde üçüncü sıradayız. Partiye üye katılımında Mecitözü birinci sıradadır. “ dedi.

MHP’ye de cevap veren Bekiroğlu, “ Kimsenin haberi yokken basına böyle bir haber servis edilmiştir. 17.30’da ne oldu? Dağ fare doğurdu. Gençlik Kolları Başkanımızı olay gerçekleşmeden önce aradım ve o kişileri görevden almasını söyledim. Bizle çalışmak istemeyene yer yok. İlçe yönetimi istifa etti diyen iki kişi istifa etmedi görevden alındı.


Belirtildiği gibi 40 kişi değildir. Bizim böyle ufak tefek işlerle uğraşacak ne vaktimiz ne de zamanımız var. Mecitözü Gençlik Kolları’nda toplam 2 kişi istifa etmiştir İstifa eden arkadaşımız kendisiyle birlikte akrabaları ile birlikte 12 kişi istifa etti. Hepsi de birbiriyle akrabadır. MHP’li kardeşlerim böyle basit işlerle uğraşmasın Sungurlu’nun hesabını versin. 30 Bin kişilik nüfusta korumaya ne gerek var kimden korkuyorsun? Kimden çekiniyorsun? 7 kişi 55 yaşında kalp hastası bir adama saldırıyor. Kavgaya karışan arkadaşlar belediyenin taşeron işçileri. Bunların belediyenin içinde ne işi var?” şeklinde konuştu.

*******************************************************************************************


BEKİROĞLU: MHP SUNGURLU’NUN HESABINI VERSİN

 

3 Nisan 201500:58
-A
 

+A

 
İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "MHP, Mecitözü'nde AK Partili gençleri istifa ettirip kendi partilerine geçirmeye çalışacaklarına, öncelikle Sungurlu'nun hesabını versin" dedi.

Sungurlu Belediyesi'nin içerisinde meydana gelen bir kavga olayında bir devlet memurunun hayatını kaybettiğini bildiren Bekiroğlu, "7 kişilik bir grup 55 yaşındaki kalp hastası bir devlet memurunu döverek, ölümüne sebebiyet verdi. Üstelik de avukat olan kızının gözü önünde. Dövenler kim? Birisi MHP'li belediye başkan yardımcısı, birisi başkanın koruması, diğerleri ihale ile belediyeden iş alan şirketin taşeron çalışanı işçiler. 

30 bin nüfuslu bir ilçede korumanın ne işi var? 

Başkan, neden korkuyorsun? Korkma bir şey olmaz. Bu memlekette kahraman savcılara bir şey olur, sana yine bir şey olmaz.

Peki taşeron işçilerin belediyede ne işi var?

Çorum Belediyesi'nde taşeron işçiler sahada çalışırken, sektörlerine göre işyerlerinde görevlerini yaparken 

Sungurlu'da taşeron işçiler belediye binasında ne iş yapıyor? 

7 kişilik bir grubun kalp hastası bir devlet memuruna siyasi nedenlerden dolayı saldırmasına, kızının önünde dövmesine çok üzüldük. Ölüm olayına sebebiyet veren 7 kişilik gruptan başkan yardımcısı ve başkan koruması tutuklanmıştır. Diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır" diye konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam