Dünya radyo eskiden kadın sanatçıları çalmazdı. Fetöş Gülen cemaatinin radyosu idi. simdi çalıyor kadın sanatçı. agıbeti ne olmuştur bilinmez. belki el değiştirmistir. belkide kamufle olmuşlardır.
Bedirhan Gökçe . 1980 sonu 90'lı yıllar başında fetöcü bir radyoda çalıştı, Ankara'da. Orada bunu parlattılar, şiirler okuttular ve piyasaya sürdüler.Bizim bir şeyden bihaber medyamız ve belediyelerimiz de buna paralar verip program yaptırdılar. Bilinmeyen bir şey değildir. 1990'lı yıllarda Ankara'da bulunan kültür erbabı bunu bilir.
Ayyıldız Tim tarafından mail adresi hacklenen Bedirhan Gökçe'nin, teröristbaşı Fetullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'la haberleştiği iddia edildi.
Öte yandan Ayyıldız Tim'in iddiasına göre, Gökçe 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kral FM canlı yayınında insanların sokağa çıkmaması gerektiğini söyledi.
15 Temmuz hain darbe kalkışması gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın''sokaklara çıkın'' çağırısı üzerine Kral FM'de gerçekleşen sohbet sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.
"YÜRÜYEN OTURSUN, OTURAN YATSIN"
Darbe girişiminin yaşandığı dakikalarda Gezen Mehmet ile canlı yayında durum değerlendirmesi yapan Gökçek, "Bu durumlar çok provakasyon olur. Benim size bir kardeşiniz olarak yanlış şeyler yapmayın, gaza gelmeyin. Koşan yürümeye başlasın, yürüyen otursun, oturan yatsın. Bu durumda herkes kendini bir tık daha geriye çekip neler oluyor, neler bitiyoru bekleyelim. Bu nedir, kimin işine yarar, kimin işine yaramaz sorusunu sorun" şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi.
HESABI EKLENİNCE HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI
Mail adresi hacklenen Bedirhan Gökçe'nin Fetullah Gülen'in doktoru Kudret Ünal'dan "Tazyiki artırdılar benimle ilgili sadece dua, sizden ve büyüğümüzden sonra uzun yazarım. Allah mahcup etmesin" diyerek dua istediği mail yayınlandı.
FETÖ'nün doktoru da, " Bedirhan Gökçe Bey'e tazyiki artırmışlar dua bekliyorlarmış. Hizmetlerini arzediyormuşlar efendim" yazılı kağıdı dua kutusuna attığını gösteren bir maille cevap verdi.

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Çorum’un En Güzel Ezanını Berat Bak…
E. Başbakan Binali Yıldırım KKTC’de…
İsmail Kahraman Çorum'dan Konuştu: …
Çorum Belediyesi'nden Pazar Yerleri…
Çorum'da Korkutan Yangın! Orman ve …
Galatasaray - Çorum FK Maçı Saat Ka…
İnsani Değerler Platformu'nda Görev…
En Düşük Emekli Maaşı 23 Bin 552 TL…
Çorum Belediyesi 15 Temmuz
Çorum Şehir Stadyumu Süper Lig'e Ha…
15-18 Yaş Arasındaki Çocuklara Müeb…
Çorum'da Tarihi An! 600 Çocuk 60 Sa…
Ahıskalı ve Fındıkçı Ailelerinin Mu…
Çorum'da "15 Temmuz Anma Çadırı" Zi…
Mustafa Alagöz: "15 Temmuz, Milleti…
Çorum FK'da Forma Çılgınlığı! Bir G…
Ahbap Derneği Çalışanlarına Operasy…
Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasında K…
Çorum'da Silahlı Saldırı! Kale Maha…
Çorum FK "Aubameyang Çorum'u Beğenm…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET