Bayramda Siyaset Kulisi Başkadır

8 Ekim 2014 00:14
Videoyu Aç Bayramda Siyaset Kulisi Başkadır
A
a

ÇORUM AK PARTİ’DE İL İLÇE BAŞKANLIĞI BİLMECESİ ....AK PARTİ ÇORUM MERKEZ İLÇE VE İL BAŞKANI KİM OLACAK…? SİYASİ KULİSLERDE GEZEN ONLARCA İSİM ARASINDAN KİM ÇORUM'DA MİLLETVEKİLİ ADAYI ,KİM MERKEZ İLÇE, KİM İL BAŞKANI OLACAK OLACAK..?

BAYRAMLIK  KULİS HABERİ / ELVAN ŞİMŞEK.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun yurt genelinde başlattığı operasyonun  Çorum'da olmamasını , Ak Parti genel merkezinde temsil gücü olan vekil tarafından engellendi...Ak Partinin  sorunlu Teşkilatları arasında yer aldığı bildirilen Çorum İl Teşkilatının İl ve Merkez İlçe  kongrelerinde delege seçimlerinde neler yapılacağının hesapları bayram kulislerinin bir numaralı gündemiydi.

Çorum Ak Parti'de delege seçimleri ile kongre süreci başlamış olacak. Merkez İlçenin 400 delege hesabını bozmak isteyen İl Teşkilatı bir vekil tarafından hesap uzmanı gibi hesaplar ve stratejiler kuruldu ,konuşuldu  siyasi kulislerinde..Vekil birazdaha ileri giderek İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı için isim aramayı ihmal etmeyip İl teşkilatına merkez ilçe için isimler sundu.

Ancak bu vekilin hesabı Cumhurbaşkanı  ve Başbakan Davutoğlu'nun hesaplarına ters düşer.Çünkü Vekilin il ve Merkez ile için önerdiği isimler içinde Ceamatci olduğu ve  çekirdek kadrodan gelmediği
açıkca ortada sırıtıyor... Birtarafdan Cumhurbaşkanı  bas bas bağırıyor...İninize gireceğiz sizin diye. 
Siz kendi ellerinizle kendi evinizin içinde besliyorsunuz. Kin ve nefret sizin gözünüzü o kadar karartmışki gözünüzün önünü göremiyorsunuz. Bir taraf da Çerkezcilik kadrolaşması diğer yanda Parelel siyaset yaparak kadrolaşma... Samimi ve çok değer verdiğim bir arkadaşım bana sonradan Çerkes olunmaz doğulur dedi. Haklıda :))
 
Bu Ak Partinin duruşu olamaz.Sizin bütün hesaplarınız kendiniz için Ak Parti Davasını düşündüğünüz için değil  Çorum Ak Parti artık özüne dönmeli çekirdek kadroyu elinde tutmalı Sonradan devşirmelerle  bu yolun sonu bulunmaz.


AK Parti Çorum İl Teşkilatı, 11 Ekim’de Çorum merkez ilçede yapılacak delege seçimleri ile kongre sürecini resmen başlatıyor.

MERKEZ İLÇEDE ŞU DURUMDA  4 ADAY GÖZÜKÜYOR
 
AK Parti’de delege seçimleri öncesi Merkez İlçe Başkanlığına 4 isim aday oldu. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a yakınlıkları ile bilinen Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar ile İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Alagöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’ye yakınlıkları ile bilinen Ayhan Boyraz ve Yasin Özübek Merkez İlçe Başkanlığına aday olan isimler olarak dikkat çekiyor.
 
KULİS  İL BAŞKAN ADAYLARI
 
AK Parti’de İl Başkanlığı görevi için ise MÜSİAD Şube Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Yakup Alar, Kasım Aksoy, Nihat Akar ve İsmail Aköz‘ün aday olabilecekleri kulislerde konuşuluyor. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın milletvekilliği aday adaylığı düşündüğü, bu nedenle de il başkanlığı görevine sıcak bakmadığı partiye yakın kaynaklarca ifade ediliyor.
 
Ancak  Genel Merkez bütün bu sıkıntıları sona erdirecek Çorum Ak Parti'nin İl Başkanlığında toparlayıcısı bir isim olması istenmesi halinde Tek liste ile gidebileceği düşünülüyor. Daha önce görev yapmış İl ,ilçe ,Milletvekili adayları İl başkanlığı için düşünülmüyor.


KULİSLERDE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN GEÇEN İSİMLER

SalimUslu,Agah Kafkas,Cahit Bağcı,Faruk Özkader,Mehmet Karadağ,Haşim Ahlatcı,Ahmet Sami Ceylan,Mehmet Aykaç,Nurettin Özen,Prf.DR.Reha Metin Alkan,Uğur Barlık,Mustafa Yağlı
ECZ.Lütfiye İlksen Çeritoğlu,Orhan Horan,




 





























.



Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam