Başkanımızın hedef gösterilmesi üzüntü verici

ÇORUM 14 Kasım 2019 17:33
Videoyu Aç Başkanımızın hedef gösterilmesi üzüntü verici
A
a

Baz istasyonu konusuna bir açıklamada AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı'dan geldi.Ahlatçı, baz istasyonu konusuna ilişkin bir açıklama yaptı.Ulukavak Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir'in önderliğinde bazı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen baz istasyonu şikayetlerinde Çorum Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın hedef gösterilmesi bizi üzmüştür.

AK PARTİ ÇORUM İL BAŞKANI YUSUF AHLATÇI, "BELEDİYE BAŞKANIMIZIN HEDEF GÖSTERİLMESİ ÜZÜNTÜ VERİCİDİR"

Baz istasyonu konusuna bir açıklamada AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı'dan geldi...

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı baz istasyonu konusuna ilişkin bir açıklama yaptı.Ahlatcı , Ulukavak Mahalle Muhtarı Hanefi Özdemir'in önderliğinde bazı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen baz istasyonu şikayetlerinde Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti’nin hedef gösterilmesinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Ahlatçı, “Hukuki açıdan Belediyemizin yetki alanına girmediği müteaddit defalarca muhataplarına anlatılmıştır. Mahalle sakinlerini yanlış bilgilendirilerek AK Partimiz ve Belediyemizle karşı karşıya getirmek,Yasal olmayan şekilde tepki gösterilmesi son derece yanlıştır” dedi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı, Çorum’un en büyük mahallesinde yaşayan gönlünü de oyunu'da partimizden yana koymuş kardeşlerimizle gönül bağımız çok güçlü olup bunun kirletilmesine zedelenmesine kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bu kapsamda Sayın Valimizle birlikte mahallemize giderek hep birlikte çözüm arayan Belediye Başkanımıza yönelik haksız ve nezaketsiz itham ve söylemleri kabul etmediğimizi ifade etmek isterim.

Vatandaşlarımızın olası haklı taleplerinde gerek Belediye Başkanlığımız ve gerekse de AK Partimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir.ifadesini kullandı

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam