Başkan KÜLCÜ Bakış Açısı programına konuk oluyor

ÇORUM 9 Aralık 2016 00:57
Videoyu Aç Başkan KÜLCÜ Bakış Açısı programına konuk oluyor
A
a

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yayın hayatına bir süre önce başlayan TV 19 kanalında usta gazetecilerin sorularını cevaplayacak

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yayın hayatına bir süre önce başlayan TV 19 kanalında usta gazetecilerin sorularını cevaplayacak.

Anadolu Güneşi sloganıyla bir süre önce uydu yayını ile tüm dünyaya açılan TV 19, başarılı yayınları ile de Çorum kamuoyunun takdirini kazanıyor. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün ilk konuğu olacağı ve TV 19 Genel Yayın Yönetmeni Murat Erdoğan'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan Murat Erdoğan'la Bakış Açısı programı yarın (10 Aralık Cumartesi) saat 21.00'da canlı olarak yayınlanacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, programda Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar ve TV 19 program yapımcısı Hakan Aksu’nun sorularını cevaplarken, canlı yayınlacak programda, izleyiciler 0505 104 53 21 noluWhatsap hattından ve @tv19Corum twitter ve facebook hesaplarından aktaracağı sorularla programa katılabilecek.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam