BAŞKAN KÜLCÜ :AK PARTİ İÇERİSİNDE SİYASET YAPAN HAİNLER BU SEÇİMLERDE BELEDİYE ALEYHİNE ÇALIŞTI

Politika 7 Nisan 2014 16:10
Videoyu Aç BAŞKAN KÜLCÜ :AK PARTİ İÇERİSİNDE SİYASET YAPAN HAİNLER BU SEÇİMLERDE BELEDİYE ALEYHİNE ÇALIŞTI
A
a

Başkan KÜLCÜ : "AK Parti’de siyaset yaptığı halde belediye aleyhinde çalışanları hainlere rağmen" malum’dediği bir televizyon kanalı ile bir yerel gazetenin seçimlerde CHP’ye akıl hocalığı ve danışmanlık yaptığını söyledi. Külcü, söz konusu cepheye seçim sonuçlarının önemli bir cevap olduğunu kaydetti.

Çorum Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Muzaffer Külcü, mazbatasını bugün Adalet Sarayı’nda düzenlenen törenle alan Belediye Başkanı Külcü, mazbata sonrası Makamında siyasi sert söylemlerde bulunarak  bazı çevrelere göndermelerde bulundu. Başkan Külcü, Yerel seçimler hakkında değerlendirmelerinde bulunarak şöyle dedi...Mazbatımızı aldık Milletimize,şehrimize,Ak Partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

KÜLCÜ: seçimler sayılı günlerde yapılan bir siyasi çalışmadır ve bir demokrasi yarışıdır.Öenmli olan seçimlerden sonra çıkan sonucun ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasıdır.Çorumlu hemşehrilerimiz bu seçimlerde bize 72.500 oyla birinci parti yapmış olmakla beraber yaptığımız işlerin bir mükafaatıdır.45.7 lik oranımızdan 50.7 'ik bir neticeye taşıyarak Çorum'da ulaşılmadık sayısal ve oransal  rakama bu millet ulaştırdı.Çorum'daki muhalef partilerinin aldığı sonuçları üst üste koysa Ak Partinin aldığı oylar kadar etmiyor diyen Külcü sözlerinde şöyle devam etti.

Seçim süreciyle ilgili bir değerlendirme yaparsak eğer Türkiye'de Mayıs ayından itibaren başlayan olayları iyi görmemiz gerekiyor ve okumamız gerekmektedir dedi. Mayıs ayında Taksim Gezi Park olayları ile başlayan süreçle birlikte 17 Aralık Oparasyonu ile başlayan ve Tapelerle devam eden süreç çok önemlidir. Kısaca 6 aylık süre içinde sonradan gelişen siyasi kirli ittifaklar ak Partiye karşı birlşetiler kuzu sarması oldular.Ulusal ve Dünya basını da birbilerine destek verek parelel bir yapı ortaya koymaya çalıştılar dedi.

Muzaffer Külcü: Başbakanımıza yapılan bir operasyonun arkasında Sermaye  güçleride saf tutlar bu seçimde .
Bu seçim sonuçlarında iyi bir sonuç elde ederek Cumhurbaşkanlığı Seçine etki edecek ve Türkiyeyi ve Ak Parti hükümetini küçük düşürecek sürece geleceklerdi.

Ankarada siyasi  bu kirli ittifakı gördük . CHP ve MHP kendi kodlarını (değerlerini)terk ederek  Ak Parti karşıtlığında birleşerek bir kampanya süreci başlattılar.Seçimlerde kendilerine Kavgacı.çatışmacı bir dili birlikte kullandılar. Bir birlerini eleştirmeyen muhalefet seçim kampanyası yürüttü.CHP Çorum'da 5-6 defa parti değiştiren bir adaylı Çorum'a bir umut olarak seçimde  aday gösterdi.Çorum'a kurtarıcı olarak getirdikleri aday Çorum'da karşılık görmedi. Ankara'da oynadıkları oyunu Çorum Sungurlu'dada oynadılar... Ak Parti Sungurlu'da  
bir önceki seçimde 7.750 deyken bu seçimlerde 8.300'lere taşımasına rağmen , gücümüz arttığı halde MHP Sungurlu'da  bir önceki seçimde 5.500 iken bu seçimde 8.600 çıkaran MHP CHP ile iş birliği yapmıştır.

Başkan Külcü :Sungurlu'da  CHP ve MHP gizli bir İttifak çıkardılar... size Türkiye ve Çorum'dan örnek verdim ki anlayın diye ... Bunlar ikiside CHP ve MHP'de kardeştirler.CHP 2009 aldığı oyu 30 Mart'da almıştır.MHP de 2009'da %11.4 aldığı oyu 30 Martda da %11.8 alarak  0.4 daha artırdı.Karşimızda iki başarısız parti var.

Çorumlu bizim Belediyeyi yönetmenimizden mutludur. Bizi başarılı bulmuştur diyen Külcü  bu millet bizi birkez daha onaylamıştır dedi. Seçim kazanını Çorum diyoruz ,madem Ak Parti diyoruz birde bu seçim kaybedenleri var,kaybedenleri kimdiye baktığımızda onlarıda kendi içerisinde değerlendirmemiz  gerekmektedir. Bir tarafda  CHP ve MHP var ikincisi ülkeyi manşetlerle maniplasyonlarla alışkın olan Medyanın büyük bir kısmıdır. Bu seçimleriAk Partiye vurulacak son darbenin seçimi  olarak görmüşlerdir.

Bir de Çorum'da kimler kaybetti ona bakmamızlazım Ulusal medya daki bazı çevreler gibi Çorum siyasetini dizayn etmeye çalışıyorlardı.Onlarda Çorum'da kaybedenlerin içine girdi.Burda bizi üzen şey 2 Yıldır yürüttükleri hain bir kampanya vardı.Çok sert bir kampanyaydı . Bu kampanyanın Sertliğinden ve kötülüğünden daha vahimi  bizim içimizden arkadaşlarla iş tutuyorlardı.Bizim içimizden arkadaşlarla iş birliği yapıyorlardı. Yani dostlarımızdan hainler bulmuşlardı kendilerine.O televizyon ve Gazetelerle iş yapıyorlardı. Kaybeden hain dostarımızda oldu . Umarım ki onlarda bundan sonraki  süreçlerde  daha aklı başında olurlar. Ak Partili olduklarını hala söylüyorlarsa şurda ,burda, kıyıda,köşede konuşmak yerine veya  bizim, belediyenin Aleyhine konuşmayın. Ak Partinin İktidarının  imkanlarından nemalanmak için burda durmak yerine ya haysiyetlice bırakır giderler yada adam gibi onurlarıyla şerefleriyle Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır bir şekilde onun liderliğine yakışır şekilde  bir yol tutmayı tercih ederler.Aksi takdirde yenilenlerle yenilmeye devam edeceklerdir.

Külcü sözlerini şöyle tamamladı...
 

AK Parti’de siyaset yaptığı halde belediye aleyhinde çalışanları hainlikle suçlarken, ‘malum’ diye bahsettiği bir televizyon kanalı ile bir yerel gazetenin seçimlerde CHP’ye akıl  hocalığı ve danışmanlık yaptığını iddia etti.  Külcü, söz konusu cepheye seçim sonuçlarının önemli bir cevap olduğunu söyledi.
 
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam