BAŞKAN KARADAĞ ‘KADEŞ ÇORUM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ'

ÇORUM 2 Ekim 2017 23:49
Videoyu Aç BAŞKAN KARADAĞ  ‘KADEŞ ÇORUM İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ'
A
a

Çorum iL Genel Meclisi Ak Parti grubu Ekim ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kadeş Barış ve Kardeşlik Sempozyumu programının Çorum’un Türkiye’de marka şehir olması yolunda önemli bir hizmet ifa etmeye başladığını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Çorum ziyaretini değerlendiren Karadağ, Başbakan'ın Çorum ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini aktardı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kadeş Barış ve Kardeşlik Sempozyumu programının Çorum’un Türkiye’de marka şehir olması yolunda önemli bir hizmet ifa etmeye başladığını söyledi.Mehmet Karadağ, Başbakan’ın gerçekleştirdiği açılış töreninin Çorum halkı tarafından mitinge dönüştürüldüğünü ifade etti.

Karadağ, başbakan Yıldırım’ın 2 ay sonra yapılacak olan il kongresi için Çorum’a gelerek kongreye katılma sözü verdiğini hatırlattı. Görses… Karadağ, Çorum için önemli olan hızlı tren projesine 2019 gibi başlanacağını kaydetti.Karadağ, başbakanın kırkdilimle ilgili olarak verdiği müjde hakkında da konuştu.

Bunlardan birinin hızlı tren diğerinin ise Kırkdilim'e yapılacak olan tünel olduğunu dile getiren Karadağ; "Sayın Başbakanımızın gelişi ile birlikte Çorum'un en önemli iki hususu öne çıkmıştır. Bunlardan birisi hızlı trendir. Çorum'un hızlı tren hayali Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamasıyla hayal olmaktan çıkmıştır. Önümüzde ki yıl projelendirilmesi bitecek ve 2023'e kadar da bitecek. Bu Çorum için çok büyük bir gelişme. Çorum sanayisinin gelişmesi için, ticaretin gelişmesi için önemli bir adımdır. Diğer müjde ise Kırkdilim yoludur. Çorum'a yapılan en büyük yatırım hastaneydi. Yaklaşık 220 milyon TL'ye mal olan bir hastanemiz var. Kırkdilim'e ise 450 milyon TL bütçe ayrıldı. 3 tünelli, viyadüklü bir şekilde yapılacak. Osmancık, Laçin, Kargı otoban gibi kullanacak." dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam