BAŞKAN GÜL'E ZİYARETÇİ AKINI

ÇORUM 13 Şubat 2018 22:19
Videoyu Aç BAŞKAN GÜL'E ZİYARETÇİ AKINI
A
a

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül'e ziyaretçi akını... Siyasi partiler,Kamu görevlileri Odalar,Dernekler,,STK'lar,Vatandaşlar ziyarette bulunmayı sürdürüyor..


Sungurlu Ticaret Borsası'ndan Gül'e, hayırlı olsun ziyaretinde Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halim Karaçil, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Özsaray, Meclis Başkanı Murtaza Uyanıker, Meclis Üyeleri ve Borsa Yönetimi Başkan Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


 

Bayat İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Bayat İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bayat ilçemiz her seçimde rekor oyla her zaman yanımızda oldu diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, Bayat, Çorum'un mümtaz ilçelerinden birisi. İnşallah Çorum büyükşehir olacak. Bizim, belediye çalışma sistemimizde büyükşehir olmasa da ilçelerimize elimizden geldiği kadar katkı sağlayan bir belediyecilik anlayışımız var.


TÜGVA’dan Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyaretiBaşkan Gül, “Gençlik teşkilatlarını çok önemsiyorum”
TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Kerep Ölçer ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, Üstat Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi “Zaman bendedir ve mekân bana emanettir şuurunda bir gençlik...” Biz de böyle bir gençlik arzuluyoruz. Gençlerimizin vatan, millet, bayrak, Allah ve Peygamber sevgisi ile yetişmesini istiyoruz. Gençlerimizde bu değerlere bağlılık olmazsa gençliğimiz büyük tehlikelerle karşı karşıya demektir dedi.

Memur-Sen'den Başkan Gül'e hayırlı olsun ziyareti

Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatçi, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin Başkan Gül'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Memur-Sen ailesinin vatanını, milletini, devletini seven bir aile olduğunu biliyoruz. Vatanını, milletine hizmeti eden aile olarak kabul ediyoruz.


 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam