Başkan Erdoğan'dan Çorum'a 'teşekkür' ziyareti

ÇORUM 8 Ağustos 2018 18:34
Videoyu Aç Başkan Erdoğan'dan Çorum'a 'teşekkür' ziyareti
A
a

Edinilen bilgiye göre,Cumhurbaşkanı Erdoğan,81 ile 'teşekkür' ziyaretleri kapsamında, Bayburt ile start verdi. Bu kapsamda 10 Ağustos Cuma günü Bayburt ve Gümüşhane'deki seçmenlerine teşekkür edecek olan Erdoğan, cumartesi günü Rize, pazar günü ise Trabzon'a gidecek.Yerel seçimler öncesinde Çorum'ada gelme ihtimalleri arasında yer alıyor...


24 Haziran'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde 59 milyon 354 bin 840 kişi oy kullandı. Erdoğan, 26 milyon 325 bin 188 kişinin oyunu alarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 'ilk başkanı' oldu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde en yüksek oyu Bayburt, Gümüşhane ve Rize'den alan Erdoğan, seçimde yüzde 82.1 ile Bayburt'tan en yüksek desteği gördü.

Ardından ikinci sırada yüzde 77.1 ile Gümüşhane'den en yüksek oyu alan Erdoğan, üçüncü sırada ise yüzde 76.9 ile Rize'den oy aldı. Erdoğan'a yüksek oy veren illerin arasında yüzde 69.4 ile Trabzon geliyor.

AA'nın aktardığı habere göre, Erdoğan, teşekkür ziyaretlerine Bayburt ile start verdi. Bu kapsamda 10 Ağustos Cuma günü Bayburt ve Gümüşhane'deki seçmenlerine teşekkür edecek olan Erdoğan, cumartesi günü Rize, pazar günü ise Trabzon'a gidecek.

Bayburt, 16 Nisan 2017 referandumunda da yüzde 81.70 ile yine Türkiye'de birinci sırada yer alan il olmuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam