Başkan Aşkın "Yolun sonu göründü" dedi

ÇORUM 5 Temmuz 2020 12:26
Videoyu Aç Başkan Aşkın "Yolun sonu göründü" dedi
A
a

Çorum Belediyesi Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayan caddedeki çalışmalarda yolun sonunun görüldüğünü açıkladı...


Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde yolun sonu göründü

Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısında alınan kararla Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayan ismi Recep Tayyip Erdoğan Caddesi olarak belirlenen yolda çalışmalarda artık sona yaklaşıldı. Çorum halkının uzun yıllardan beri açılmasını beklediği cadde şehir içi trafiğini de önemli oranda rahatlatacak.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaları büyük bir hızla devam eden caddede incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Belediye Meclis Üyeleri, Karakeçili Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın ile birlikte yaptığı incelemede açıklamalarda bulunan Başkan Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti hükümetleri zamanında Türkiye’nin duble yollar ve otoyollarla örüldüğünü vurgulayarak “Çorum Belediyesi olarak bizler de Çorum’umuza yakışan yollar yapmaya gayret ediyoruz. Aslfaltı olmayan, eskiyen tüm bölgelerimizde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde alt ve üst yapı çalışmalarımızı büyük bir aşkla sürdürüyoruz.” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nin Çorum için çok önemli bir cadde olduğunu, şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacağını dile getiren Başkan Aşgın, “Tüm dünya mazlumlarının umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın ismi, yeni caddemize ve şehrimize çok yakıştı. Caddemizdeki çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp caddemizi hizmete açacağız. Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nde yolun sonu göründü.” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam