Davutoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen resmi geçit törenine katıldıktan sonra, teröristlerce şehit edilen Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli polis memuru Tanju Sakarya'nın ailesine taziyede bulundu.
Şehidin babası Elvan Sakarya, "Rabbim 5 emanet verdi, birini aldı. Bu millet, bu vatan hepsini alsın istiyorsa. Yeter ki bu millete zeval gelmesin. 4 tane daha var. Onlar da feda olsun. Şehadet şerbetini içti" diye konuştu.
Davutoğlu da şehidin babasının bu sözlerine karşılık, "Allah kalanlara uzun ömür versin" dedi.
Eşi Sare Davutoğlu ile Sakarya'nın ailesinin yaşadığı Yeşilbayır Mahallesi'ndeki evine gelen Başbakan Davutoğlu, şehit ailesinin yanında yaklaşık 25 dakika kaldı.
Davutoğlu, şehit evinden ayrılırken kendisini dışarıda bekleyen vatandaşlarla el sıkışarak, sohbet etti. Başbakan Davutoğlu, kendisine balkondan "Sayın Başbakanım" diye seslenen vatandaşlara da el salladı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...