Bahri Kaya "eksiklerimizi biliyoruz ve gidereceğiz"

ÇORUM 23 Eylül 2020 09:12
Videoyu Aç Bahri Kaya "eksiklerimizi biliyoruz ve gidereceğiz"
A
a

Teknik Direktör Bahri Kaya, Manisa karşısında hiç beklemedikleri skorla sezonun ilk maçına yeni stadyuma mağlubiyetle başladıkları için üzgün olduğunu belirterek; "Eksiklerimizi biliyoruz ve gidereceğiz."


Oyun olarak takım oyunu oynayamadıklarını ancak zaman zaman çabalar odluğunu belirten Kaya; "Özellikle ikinci yarıda zaman zaman etkinliğimiz oldu. Fakat maçın genelinde rakip etkili oynadı ve yine bir iç saha maçında mağlup olduk ve sezona puansız başladık." diye konuştu. ‘Eksiklerimiz olumsuz etkiledi’ Böyle bir oyun sonrasında takımı savunmayacaklarını ancak eksiklerin bu maçın kaybedilmesinde büyük etken olduğunu aktaran Kaya, şunları söyledi...

"Hazırlık döneminde bir maç yapabildik, yeni kurulmuş bir takımımız birde buna yeni transferlerin aramıza geç katılması nedeni ile uyum sorununu aşamadık. Takım oyununu oynayamadık, mücadele ettiğimiz bölümde de topa sahip olmayı başaramadık. Maçın hemen başlarında yediğimiz gole erken cevap verdik, sonraki bölümde rakip üstün olsada pozisyon vermedik fakat kırılma anlarından birinde gelen penaltı ile yeniden mağlup duruma düştük ve sonraki bölümde rakip yine istediği  gibi oynadı. Devre arası toparladık ikinci yarıya iyi başladık ve rakibe cevap vermeye başladık fakat hücumda etkili olamadık, rakip kale önünde daha çok göründük. Son bölümde yaptığımız değişikliklerin ardından daha etkili olduk pozisyonları değerlendirebilsek skoru 2-2 yapabilsek daha farklı olabilirdi.

‘Bay haftayı fırsata çevirmek istiyoruz’

Bu hafta sonunu bay geçeceğiz ve bu fırsatı en güzel şekilde değerlendireceğiz. Takım olarak daha fazla birlikte olacağız, yapacağımız hazırlık maçı ile bir arada oynama alışkanlığını kazanacağız. Camianın gelecekle ilgili endişeye taşımadan bu mağlubiyeti unuttaracak bir geri dönüşle ligdeki beklentilere cevap verecek konuma geri döneceğiz

‘Kerem Çağatay ve Yılmaz Can’ı yetiştirmeye çalışıyoruz’

Sakat  futbolculardan Kerem Çağatay’ın düz koşulara başladığını, Yılmaz Can’ın ise takımla çalıştığını belirten Kaya bu iki futbolcunun Kocaelispor maçına kadar ne duruma geleceğini gördükten sonra kadroya alıp almamaya karar vereceğini söyledi.

‘Transfere yönetim çalışıyor’

Kendisinin takıma odaklandığını transferi yönetimin yönettiğini belirten Teknik Direktör Kaya ‘Eksiklerimiz var bunlar açıkca belli.. Sezon başında söylediklerim var ve buna göre yönetimimiz çalışıyor. Fakat bu dönemde transfer  kolay değil, sayısal olarak eksiğimiz var yönetimimizde bu doğrultuda yoğun bir çalışma içerisinde.

‘Hakeme zaman geçirme uyarım oldu’

Tecrübeli teknik adam maçın hakeminin iyi bir maç yönettiğini tek eleştrisinin henüz ilk yarıda rakip takımın zaman geçirmeye yönelik davranışlarına izin vermesine tepki gösterdiğini belirterek ‘Seyirci olmadığı için kulübelerdeki konuşmalar duyuluyor. Ordan atılan bir lafa bende cevap vermek zorunda kaldım. Rakip takımın teknik heyetin hepsi eski talebelerim. Yoksa maçın hakemine farklı bir eleştirim olmadı.




Çorum Hakimiyet/Spor 
Harun Akkaya







 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam