Babacan'ın Partisinde Kulisleri sallayacak iddia!

Politika 14 Ocak 2020 16:18
Videoyu Aç Babacan'ın Partisinde Kulisleri sallayacak iddia!
A
a

Ali Babacan'ın, önümüzdeki günlerde partisini duyuracağı konuşulurken Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül'ün partinin bir numaralı kurucusu olmak istediğini yazdı...

Sondakika kulis haberi: Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, yeni partiyi bir türlü kuramayan Ali Babacan ve "yol arkadaşı" Abdullah Gül'ün, partiyi liberal demokrat çizgide kuracağını söyledi. Aynı zamanda Selvi, Hayrunnisa Gül'ün de partinin bir numaralı kurucusu olmak istediğine dair iddiaların olduğunu belirtti. Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde: Parti şubat ayına kalabilir Abdullah Gül-Ali Babacan partisinin kuruluşu için artık geri sayım başladı.

Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta partinin kurulması bekleniyor. “Şubat ayına kalabilir” diyen de var. O çalışmalar 1 ay önce tamamlandı Partinin kuruluşu için önce 300 kişiden oluşan 24 ayrı çalışma grubu oluşturulmuştu. O çalışmalar 1 ay önce tamamlandı. Parti çalışmalarını yürütmek üzere Ali Babacan, Beşir Atalay, Sadullah Ergin, Nihat Ergün, İbrahim Çanakçı, Birol Aydemir, Metin Kilci ve Candan Karlıtekin’den oluşan “girişim grubu” oluşturuldu. Parti liberal demokrat bir çizgide olacak AK Parti muhafazakâr demokrat bir parti olarak kurulmuştu. Gül-Babacan partisinin ise liberal demokrat bir çizgide olacağı söyleniyor. Hayrunnisa Gül partinin kurucu ismi olmak istedi Milletvekilleriyle temas kurmadıklarını söylüyorlar ama bağımsız milletvekillerinden birkaçıyla irtibat kurulduğu biliniyor. Bir ara eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül’ün bir numaralı kurucu olmak istediği konuşuluyordu ama doğrulanmadı.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam