AVM’nin ismini Çorumlu vatandaşlar belirliyor

ÇORUM 6 Mayıs 2016 21:40
Videoyu Aç AVM’nin ismini Çorumlu vatandaşlar belirliyor
A
a

Seçici Kurul, yaptığı toplantıda 10 ismi belirledi. Bu isimler, 4-8 Mayıs tarihleri arasında şehir merkezine kurulacak stantta halkın oyuna sunuldu. Oylamaya internet üzerinden de katılmak mümkün olacak.

Seçici Kurul, yaptığı toplantıda 10 ismi belirledi. Bu isimler, 4-8 Mayıs tarihleri arasında şehir merkezine kurulacak stantta halkın oyuna sunuldu.Oylamaya internet üzerinden de katılmak mümkün olacak. Halktan en çok oyu alacak ismin sahibi 25 bin liralık ödüle hak kazanacak. Eğer aynı ismi birden fazla kişi önermişse, noter huzurunda kura çekilecek. Kazanan 25 bin lirayı alırken, diğerlerine de teselli armağanı verilecek.

Seçici Kurul tarafından belirlenen o isimler.

1- AHL PARK 2- AHL ÇORUM 3- HİTİTORİUM 4- HATTİ PARK5- ALTIN BENEK
6- HATTUŞA PARK 7- ALANZA 8- ARİSSA 9- PARK19  10- VİTRİNNA

Sonuçlar 10 Mayıs’ta ilan edilecek, ödül töreni de 14 Mayıs’ta yapılacak. Halktan en çok oyu alan ismin sahibi, 25 bin liralık ödüle hak kazanacak. Yarışmada ödül alan ismin telif, yayın ve kullanım hakları yatırımcıya ait olacak.

Ahlatcı Grubu’nun yoğun bir tempoda inşaatını sürdürdüğü Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Eski Buğday Pazarı’nın yerine, 37 bin metrekarelik alana kuruluyor. Projeye göre, inşaat alanı 99 bin metrekare, kiralanacak alan 50 bin metrekare, işyeri sayısı 183 olacak. 
AVM’de 1200-1400 kişinin istihdam edileceği tahmin ediliyor. Projenin maliyeti ise 71 milyon Euro olarak hesaplanıyor.

AVM’nin önümüzdeki Ağustos ayında tamamlanarak işyerlerinin kiralayanlara teslim edilmesi öngörülüyor. Çorum’un gururu olacak dev tesisin açılış tarihi olarak da,29 Ekim 2016 tarihi, yani Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü belirlendi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam