Atlas Pire İçin Yorgan Yaktı!..

ÇORUM 6 Nisan 2018 16:32
Videoyu Aç Atlas Pire İçin Yorgan Yaktı!..
A
a

Atlas Sosyal medya hesabından açıkladı.Belediye tarafından Çorum’a kazandırılan Kent Meydanı’ndaki 350 araç kapasiteli katlı otopark ve tuvaletlerinin 3 yıllığına kiraya verilme ihalesinde şok bir gelişme yaşandı...

Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihaleyi yıllık 409 bin lira bedelle CHP eski İl Başkanı Cengiz Atlas’ın oğlu Emre Atlas kazanmıştı. İhaleyi kazanan şirketin Çorum Belediyesi ile sözleşme yapması beklenirken CHP eski İl Başkanı Cengiz Atlas, sosyal medya hesabından oğlu Emre Atlas’ın şirketleri adına kazandığı ihaleden çekildiklerini duyurdu. Atlas, ihaleyle ilgili dedikodu ve iftira kampanyasına maruz kaldıklarını açıkladı.

Cengiz Atlas, sitem dolu açıklamasında şunları dile getirdi: “21 Mart 2018 günü belediyemiz tarafından açık artırma şekliyle ihale edilen Kent Meydanı otopark ihalesine şirketimizin iştigal konularıyla örtüşmemesine rağmen kar hesabı yapmadan, sadece Çorumlu hemşehrilerimize hizmet arzusuyla girilmiş ve en yüksek teklifle ihale şirketimizde kalarak belediye başkanımız sayın Zeki Gül tarafından onaylanmıştır. Onaylanma süreci bittikten sonra siyasi hedeflerine ulaşmak için her türlü iftira ve yalana başvuran, kendilerine rakip gördükleri kişileri yıpratarak hedeflerine ulaşacaklarını zanneden bazı zavallıların ve onların tetikçilerinin karalama kampanyasına giriştiklerini yakın dost ve arkadaşlarımızdan üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

30 yıllık siyasi hayatım boyunca bulunduğum ve temsil ettiğim pozisyonları kendi çıkarlarım ve şahsi menfaatlerim için kullanmadığımı, kullanmak isteyenlere de izin vermediğimi yakın çalışma arkadaşlarım ve birlikte görev yaptığım partililerimiz çok iyi bilmektedirler. Bu ihaleyle ilgili dedikodu ve iftira kampanyası yürütüp, akıllarınca siyasi olarak şahsımı ve ailemi yıpratma hevesinde olanların hedefine ulaşamaması ve iftiralarıyla onları baş başa bırakmak için şirketimizde kalan ihaleden vazgeçtiğimizi ve sözleşme yapmayacağımızı bugün belediyemiz yetkililerine bildireceğiz.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam