Arif Özsoy İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'ne atandı

ÇORUM 18 Eylül 2023 22:27
Videoyu Aç Arif Özsoy İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'ne atandı
A
a

Arif Özsoy, Sakarya KYK Yurt ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevlerinin ardından, geçtiğimiz yıl Van'a Gençlik Spor İl Müdürü olarak atanmıştı. Yeni kararname ile İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü görevine atandı...




Hemşehrimiz Arif Özsoy’a Yeni Atama Sakarya ve Van'da önemli görevler üstlenen Arif Özsoy, Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile yeni bir göreve daha atandı.Özsoy, Sakarya'da uzun yıllar KYK Yurt Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevlerini sürdürdü. Son olarak geçtiğimiz yıl Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Özsoy, deneyimi ve birikimi ile bu görevde de başarıya imza atmıştı.

Cumhurbaşkanı Kararıyla İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğüne Atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname ile Arif Özsoy, İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Özsoy, önemli bir görevi daha üstlenerek kariyerinde yeni bir sayfa açıyor.

Göreve Başladı...
Arif Özsoy,göreve bugün başladı bekleniyor. Özsoy’un yeni görevinde de başarılar elde etmesi ve deneyimlerini kullanarak önemli projelere imza atması bekleniyor.




ARİF ÖZSOY KİMDİR?

 1970 yılında Mecitözü / Çorum’da doğdu. Evli ve 4 çocuk babası olan Arif Özsoy, İlk ve Ortaöğretimini Çorum’da tamamladı. 1998 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Fakültesinden, 2010 yılında ise Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünden  mezun olan Özsoy, 1993-2005 Yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığında görev yaptı. 2005-2006 yıllarında Çorum Tapu Sicil Müdürlüğünde görev yapan  Arif Özsoy, 2006-2011 yılları arasında Çorum Dernekler İl Müdürlüğünde görev yaptı. 2011-2013 yılları arasında Ağrı İbrahim Çeçen  Üniversitesi sekterliği, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra, 2013-2015 yılları  arasında Sakarya Sabahattin Zaim Yurt Müdürlüğünde Yurt Müdürü olarak görev aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 09 Temmuz 2020 tarihinde Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan Arif Özsoy, 16 Mayıs 2022 tarihinde ise Van Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı.Yeni kararname ile İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü görevine atandı.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam