Ankara'da CHP ile ortak aday olabilir

Politika 1 Aralık 2018 11:51
Videoyu Aç Ankara'da CHP ile ortak aday olabilir
A
a

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hem CHP seçmeninden hem de sağ seçmen kitlesinden razı olabilecekleri bir ismin, Ankara'da İYİ Parti ile CHP'nin ortak adayı olabileceğini söyledi...

Üniversitede düzenlenmiş olan etkinlikte konuşan Akşener konuşmasında, belediye seçimlerine giderken İttifak'a kimisi işbirliği diyor biz güç birliği diyoruz. Bu parti kurulduğundan beridir Sayın Erdoğan'ın partisi yıkılmaz durumdaydı. Bir ihtiyar ve beli bükülmüş adam düşünün iki seçimdir böyle gidiyor. Gençlere özellikle söylemek isterim kime oy verirseniz verin sandığa gidin dedi.

Hem CHP kitlesinin hem de sağ seçmen kitlesinin...

Cumhuriyet Halk Partisi ile görüştüklerini söyleyen Akşener, Henüz basına yansıyan şu şehir bu şehir diye haberler gerçeği yansıtmamaktadır dedi.Şehirler üzerinden konuşmadık. Ben sadece Ankara ile ilgili bir kişiyi hem Sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına, hem kamuoyuna hem de size yapıyorum. Ankara'daki seçmenin ağırlığı sağ dediğimiz seçmen kitlesi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir oyu var ancak onun üzerine eklenmiyor. Ankara'ya hem Cumhuriyet Halk Partili seçmenin razı olabileceği hem de sağ seçmen kitlesinin razı olabileceği bir kişi, iki partinin ortak adayı da olabilir ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde güç birliği vurgusu

Meral Akşener, İstanbul'a da gelince elbette Cumhuriyet Halk Partisi başta güreşiyor. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul'da adayını çıkartır. İzmir'i tartışmaya bile değmez. İyi parti olmasaydı, biz bu partiyi kurmamış olsaydık AK Parti'nin 24 Haziran'daki seçim sonuçlarındaki oyu ne olurdu? Yerel seçimlerde bir işbirliği ve güç birliğinin oluşmasını çok istiyorum. Partim adına söylüyorum bunu bozan taraf biz olmayacağız. Bizim 9 ilçe belediyemiz var. Karabük, Uşak, Afyon ve Niğde illerinde çok iddialıyız. Belediye başkanlarımız da bu konuda son derece iddialı şeklinde konuştu.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam