Ankara Çorum Belediyesini örnek gösterdi

ÇORUM 25 Kasım 2020 11:10
Videoyu Aç Ankara Çorum Belediyesini  örnek gösterdi
Ankara Çorum Belediyesini örnek gösterdi
A
a

Ankara Büyük Şehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Çorum Belediyesi'ni örnek gösterdi, CHP'li Başkan Mansur Yavaş'ı eleştirdi.


Çorum’u örnek gösterdi, Mansur Yavaş’ı eleştirdi


Ankara Büyük Şehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, Çorum Belediyesi’nin asfalt serimine yaptığı çalışmaları  örnek göstererek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Büyükşehir'in yatırımlarının son üç yılda bütçe içindeki paylarını rakamlarla açıklayan Ilıkan,bu pandeminin sadece Ankara için geçerli sayılamayacağını ifade etti.

MHP Büyükşehir Grup Başkanvekili Murat Ilıkan,Konya, Manisa ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım bütçelerinin yüksekliğini dile getirerek, Ankara büyükşehir Belediyesinin yatırım anlamında son derece başarısız olduğunu söyledi. Meclis Konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 110 bin asfalt serimi yapmasını övünerek bahsetmesini sert bir şekilde eleştiren Murat Ilıkan,
Çorum Belediyesi’ni örnek göstererek, “Bir bakıyorum Çorum Belediyesi 65 bin ton asfalt sermiş. Ankara Belediyesi’nin Çorum’un 10 katı, 20 katı asfalt yapması lazım ki biz de takdir edelim. Hani medya üzerinden çok başarılı, en başarılı, pek başarılı diye servis ediliyor. Mansur Yavaş bir sözünü daha tutu diyoruz ya, Kime verildi bu söz bilmiyoruz, ama Ankara yatırım anlamında en başarısız belediyelerden birisi olarak duruyor ortada. 900 metre bisiklet yolu açtığınız gün sanki tekerleği Sümerliler değil de siz bulmuşunuz gibi yaygara yapıyorsunuz. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Bursa’nın Osmangazi Belediyesi’ne bakın. Kilometrelerce bisiklet yolu yapmışlar. Ankara’nın sadece Fen İşleri Bütçesi bu belediyelerin 10 katı. Ankara’nın yatırıma mı ihtiyacı yok. Bizce var. Büyükşehir belediyelerinde ilk 6 ayda ortalama yatırım bütçe payı yüzde 26. Ankara Belediyesi’nin ilk 6 ayda yüzde 17. Büyüklüğümüze yakışan işler yapalım." dedi.



 
Ankara Çorum Belediyesini örnek gösterdi
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam