ANAÇ; ÜLKEMİZİ GÜVENLE GELECEĞE TAŞIYACAK OLAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZDİR

ÇORUM 18 Eylül 2016 13:22
Videoyu Aç ANAÇ; ÜLKEMİZİ GÜVENLE GELECEĞE TAŞIYACAK OLAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZDİR
A
a

Yaşar ANAÇ, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.Eğitim ışığının sönmesini, gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyenlere en büyük cevap okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.Unutulmamalı ki bu vatan, gençlerimizin omuzlarında yükselecektir dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Yaşar Anaç'tan 2016-2017 eğitim öğretim yılı mesajı

Uzun bir yaz tatilinin ardından 19 Eylül Pazartesi yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten  Yaşar Anaç açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:"Gelişmiş ve ileri ülkeler arasında yer almanın en temel koşulu, eğitimin kalitesini yükseltmek ve yaygınlaştırmaktır. Yaşadığı topluma kendi istekleri doğrultusunda yön verebilme gücüne sahip, 21. Yüzyıl’a uygun, sağlıklı bireylerin yetiştirilmesi, ancak bilimsel eğitim ve öğretim programlarının izlenmesiyle yapılabilmektedir.

Geleceğin sağlam temeller üzerine kurulması ve yarınlara güvenle bakmamızın ilk koşulu, çocuklarımızın ve gençlerimizin, olayları derinliğine anlayan, sorgulayan, bilgili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleridir.Ülkemizin ve milletimizin geçtiği bu hassas dönemde, eğitim camiamızın tüm neferleri başta olmak üzere, hepimiz geleceğimiz olan gençlerimizi, çocuklarımızı en başta eğitim ve öğretim alanında göstereceğimiz azami katkılarla öğrencilerimizin yetişmeleri için en büyük gayreti sarfetmeye mecburuz.Hükümetimiz, çocuklarımızın en iyi ortamda yetişmeleri için olağanüstü bir çaba sergiliyor. Biliyoruz ki en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Ak Parti İktidarında bu bilinç ve kararlılıkla çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz.

Anaç, Eğitim sistemimiz yaşadığımız bilgi, teknoloji ve iletişim çağının gereklerine uygun olmalı ve dünyadaki hızlı değişimlere ayak uydurmalıdır. Günlük yaşamda yararı olmayan kalıp bilgilerin genç belleklere, ezbercilikle yerleştirildiği dönem artık bitmiştir.

Başkan Avukat Yaşar Anaç,Devletimizin ve hükümetimizin özellikle son yıllarda eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlar da hep bu yönde olmuştur. Bundan sonrada  böyle devam edecektir. Eğitim ışığının sönmesini, gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyenlere en büyük cevap okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.Unutulmamalı ki bu vatan, gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.dedi.


Bu duygu ve düşüncelerle,Başöğretmen Atatürk’ün; “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” diye hitap ettiği başta, çok kıymetli öğretmenlerimize ve idarecilerimize, sevgili öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl olmasını dilerken; Çorum'da, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam