ANAÇ: “BUGÜN DEMOKRASİ TARİHİMİZİN EN KARA GÜNÜ”

ÇORUM 17 Eylül 2016 11:05
Videoyu Aç ANAÇ: “BUGÜN DEMOKRASİ TARİHİMİZİN EN KARA GÜNÜ”
A
a

Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı  Avukat Yaşar Anaç, Adnan Menderes’in idam edilişinin 55. Yıl dönümünde andı “Merhum Adnan Menderes ve arkadaşları siyasi hayatları boyunca ülkenin kalkınması, milletin refah seviyesinin artırmak için zamanın zor şartlarına rağmen bir çok alanda büyük hizmetler etmiş, milletimizce her zaman hayırla yad edileceklerdir” dedi.

ANAÇ: “BUGÜN DEMOKRASİ TARİHİMİZİN EN KARA GÜNÜ”

Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı  Avukat Yaşar Anaç, Adnan Menderes’in idam edilişinin 55. Yıldönümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Anaç Menderes, bu milletin gönlünde taht kurmuş, aziz milletimizin içinden gelen liderlerden birisidir. Türkiye'nin Menderes ile başlayan kalkınma hamlesi Özal'a sürmüş ve Erdoğan ile şahlanmıştır.


Adnan Menderes idam edildi. “bugün demokrasi tarihimizin en kara günü” “Bugün 17 Eylül 2016. Baş Vekil Adnan Menderes’in idam edilişinin 55.sene-i devriyesi. Başka bir ifade ile demokrasimizin idam edilişinin 55.yıldönümü. "Hayata veda etmek üzere olduğum şu anda, devletim ve milletime ebedi saadetler dilerim” diyerek idam sehpasına giden Demokrat Parti Genel Başkanı ve Başbakan Adnan Menderes’in Hakka yürüyüşünün 55.sene-i devriyesi” deyiz. Anaç “Hangi Dönemde Olursa Olsun Millet İradesini hiçe sayan Darbecileri ve Ülkesine İhanet eden vatan hainlerini lanetliyoruz”

Başkan Yaşar anaç : “16 Eylül 1961 de idam edilen dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ın Hakka yürüyüşlerinden bir gün sonra 17 Eylül 1961’de millet iradesini hiçe sayan darbeciler ve onların kurguladığı mahkeme tiyatrosunun ardından İdam Cezasına mahkum edilerek infazının gerçekleştiği bugün. 15 Temmuz'da gözü dönmüş,FETÖ ve Vatan hainlerinin,onların emir eri Siyasiler,Asker kılıklı teröristler, savcı ve hakimlerin demokrasi tarihimize tekrar kez kapkara bir leke sürdüler.

Başkan Anaç,Menderes'in idamıyla Türk milletine, demokrasiye ve yöneticiler, 'Kardeş, çizgiyi sakın aşma. Çizgiyi aşarsan, sonun böyle olur' mesajının verilmek istendi. Ancak bu defa aziz milletimiz demokrasi düşmanı, kendilerini ülkenin sahibi zanneden zavallıların tüm uğraşlarına rağmen 2002 yılında birlikte yola çıktıkları lideriyle emin adımlarla yürümektedir.Kesintisiz ileri demokrasi, siyasi istikrar akabinde ekonomik istikrar ile ülkemizin makus tarihi değişmiştir. Milletimiz belki dün sahip çıkamadığı kendi evlatlarına bugün sımsıkı sarılmış, aynı kaderi ve kederi yaşamayacaktır.

İdamı yapan Cuntacılar ve emir erleri bugün lanetle anılırken sözde idam ettikleri  Ebediyete intikal edişlerinin Hakka yürüyüşlerinin
55.sene-i devriyesinde Menderes’i, dava arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı rahmet, minnet ve şükranla anarken, hangi dönemde olursa olsun, millet iradesini hiçe sayan cuntacıları lanetliyoruz” şeklinde konuştu.


 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam