Anaç: “birlikten rahmet ayrılıkta azap vardır”

30 Kasım 2014 16:07
Videoyu Aç Anaç:  “birlikten rahmet ayrılıkta azap vardır”
A
a

AK Parti’de Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Avukat Yaşar Anaç, kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Anaç’ın ilk teşekkür ettiği isim ise AK Parti Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu oldu.Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan kongresine hoş geldiniz dedi.

Çok değerli Bakanım, Divan Heyeti, milletvekillerimiz, İl Başkanım. Belediye Başkanım, Merkez İlçe Başkanım, uzak ve yakın yerlerden teşrif eden teşkilatımızın kıymetli mensuplar, hanımefendiler beyefendiler değerli delegelerimiz, basınımızın kıymetli temsilcileri
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığımızın 5. Olağan kongresine hoş geldiniz!
Kongrelerimiz, Türkiye’mizin büyük hedeflere ulaşmasında, çözüm sürecinin kararlılığında, Yeni Anayasamızın aziz milletimizle buluşturulmasında, Yeni Türkiye’nin inşasında; Tazelenme, kuvvetlenme ve yeniden ahidleşmedir.

2002 yılında Ak kadrolarla tanışan aziz milletimiz hizmet yolunda kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN ve Ak Parti hükümetlerimizle millet-devlet buluşması gerçekleşmiştir.
2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde “birlikten rahmet ayrılıkta azap vardır” düsturuyla ile hareket ederek birlik ve beraberlik içerisinde aziz milletimizden aldığımız güçle kurucu genel başkanımız cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendinin çizdiği 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşma azminde ve kararlılığındayız.

Yeni Türkiye’nin oluşumunda Genel başkanımız Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU Beyefendinin liderliğinde millete hizmet çıtası daha da yükselmiştir. Bizlerde belde belde, mahalle mahalle, köy köy, tüm teşkilatlarımızla birlik içinde davamızı anlatma ve hiçbir ayrım yapmadan insanımızla buluşma heyecanındayız. Bunun bir makam sevdası olmadığının bilincindeyiz. 2001’den bu yana kadar görev almış arkadaşlarımızın taşıdığı bu bayrağı şimdi biz daha ileriye taşımak istiyoruz. Bugüne değin emeği geçen il başkanlarımıza ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve ak parti sevdalılarına çok teşekkür ediyorum.

2003 yılında bu kutlu davada il disiplin kurulu üyesi olarak başladığım yürüyüşümde 2012’den bu yana il başkan yardımcılığı görevim devam ederken genel merkezimizin vermiş olduğu merkez ilçe başkanlığı görevi için dua ve desteklerinizi bekliyorum.

Bu görevi bize tevdi ederek bizleri onurlandıran başta Genel Başkan Yardımcımız ve teşkilat başkanımız Sayın Süleyman SOYLU Beye, milletvekillerimiz Türkiye büyük Millet Meclisi İdare Amiri Sayın Salim USLU Beye, Ak Parti Teşkilat Başkan yardımcımız Sayın Murat YILDIRIM Beye, Ak Parti ekonomik İşler Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Cahit BAĞCI Beye, İl Başkanımız Ahmet Sami CEYLAN Beye, Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer KÜLCÜ Beye, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Mustafa KÖSE Beye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Kongremizin özellikle partimize Çorum’umuza ve ülkemize hayırlı olması, bizlere de ülke ve milletimiz için hayırlı işler yapmaya vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Dua ve desteklerinizi bekler. Saygılarımı sunar hepinize çok teşekkür ederim.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam