ALS AVM 2. Şubesini Açtı

ÇORUM 7 Aralık 2019 18:17
Videoyu Aç ALS AVM 2. Şubesini Açtı
A
a

Ali Sözüdoğru’nun sahibi olduğu Çorum’un en büyük ve en çok ürün yelpazeli ALS Alışveriş Merkezi’nin (AVM) 2.inci Şubesi bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Müşterilerine açılışa özel büyük sürprizler hazırladıklarını kaydeden ALS Alışveriş Merkezi sahibi Ali Sözüdoğru, açılış nedeniyle yüzlerce üründe cazip indirimler yaptıklarını söyledi.

Karakeçili Mahallesi Azap Ahmet Sokak No:1’de gerçekleşen açılışa, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaptığı duanın ardından işyerinin açılış kurdelesi protokol mensupları tarafından birlikte kesilerek, bol kazançlar temennisinde bulundular.
Açılışın ardından ALS AVM’yi gezen davetliler, ürün ve hizmetler hakkında bilgi aldılar. Açılışa özel indirimlerin de yer aldığı tören, ikramlarla devam etti.

‘İNDİRİMLERİ KAÇIRMAYIN’
Açılış törenlerine katılan herkese teşekkür eden ALS Alışveriş Merkezi sahibi Ali Sözüdoğru, açılış nedeniyle yüzlerce üründe cazip indirimler yaptıklarını söyledi.

Ürün ve hizmetleri hakkında açıklama yapan Ali Sözüdoğru, “ ALS Alışveriş Merkezi olarak burada 2. Şubemizin açılışını gerçekleştirdiğimiz 3 katlı mağazamızla sektörde Çorum’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olduğumuzu göstermiş olduk” dedi.

ALS AVM olarak en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine sunduklarını ifade diyen Sözüdoğru, “Züccaciyeden hırdavata, bijuteriden kozmetiğe, oyuncaktan plastik ürünlere, elektronik eşyalardan elektrikli ev aletlerine, hediyelik eşyadan küçük el aletlerine, ev aksesuarlarından temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında satışa sunuyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi yakından görmek isteyen herkesi Karakeçili Mahallesi Azap Ahmet Sokak No:1’de faaliyet gösteren ALS AVM’nin 2.şubesine bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam