ALS (AVM) 2.inci Şubesini Açıyor

ÇORUM 4 Aralık 2019 14:53
Videoyu Aç ALS (AVM) 2.inci Şubesini Açıyor
A
a

Ali Sözüdoğru’nun sahibi olduğu Çorum’un en büyük ve en çok ürün yelpazeli ALS Alışveriş Merkezi’nin (AVM) 2.inci Şubesi Cumartesi günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak...

Müşterilerine açılışa özel büyük süprizler hazırladıklarını kaydeden ALS Alışveriş Merkezi sahibi Ali Sözüdoğru, açılış nedeniyle yüzlerce üründe cazip indirimler yapacaklarını söyledi.

Ürün ve hizmetleri hakkında bilgi veren Ali Sözüdoğru, “Karakeçili Mahallesi Azap Ahmet Sokak No:1 adresinde saat 14.00’de açılacak olan 3 katlı mağazamızla sektörde Çorum’un 1 numarası olmaya talibiz” dedi.

ALS Alışveriş Merkezinde en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Sözüdoğru, “Züccaciyeden hırdavata, bijuteriden kozmetiğe, oyukcaktan plastik ürünlere, elektronik eşyalardan elektrikli ev aletlerine, hediyelik eşyadan küçük el aletlerine, ev aksesuarlarından temizlik ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü tek çatı altında satışa sunuyoruz” diye konuştu.

İkinci mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sözüdoğru, “Alışveriş merkezimizin açılış töreninde siz değerli dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız” şeklinde konuştu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam