Almanya, Dünya Kupası'na veda etti!

ÇORUM 28 Haziran 2018 00:17
Videoyu Aç Almanya, Dünya Kupası'na veda etti!
A
a

Güney Kore - Almanya maçının dakika dakika özeti HTSPOR ARENA'da... Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın şampiyonu Almanya, 2018 Dünya Kupası F Grubu'nda oynadığı son maçta Güney Kore'ye 2-0 mağlup olarak grupta sonuncu oldu ve turnuvaya veda etti. ..


Son şampiyon Almanya, Dünya Kupası'na veda etti!


Güney Kore - Almanya maçının dakika dakika özeti HTSPOR ARENA'da...
Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın şampiyonu Almanya, 2018 Dünya Kupası F Grubu'nda oynadığı son maçta Güney Kore'ye 2-0 mağlup olarak grupta sonuncu oldu ve turnuvaya veda etti. Maça 3 puanla çıkan Almanya, grubun diğer maçında İsveç'in Meksika'yı 3-0 mağlup etmesinin ardından üçüncü sıraya gerilemişti. Uzatmalarda Güney Kore'nin attığı iki gol ise Almanya'yı 3 puanda bıraktı ve son şampiyon, F Grubu'nu son sırada tamamladı. F Grubu'nda 6 puanlı İsveç, bir üst tura lider olarak, 6 puanlı Meksika ise ikinci olarak bir üst tura yükseldi

2018 DÜNYA KUPASI HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... GÜNEY KORE - ALMANYA MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nın şampiyonu Almanya, F Grubu'nda oynadığı son maçta Güney Kore'ye 2-0 mağlup oldu.

Güney Kore'nin golleri 90+3. dakikada Kim ve 90+6'da Son'dan geldi. Hakem, 90+3'te atılan golde VAR uygulaması kararını verdi.

Grubun diğer maçında İsveç'in Meksika'yı 3-0 mağlup etmesiyle grupta sonuncu olan Almanya turnuvaya grubunda sonuncu olarak veda etti. Almanya 1938'den bu yana ilk kez bir Dünya Kupası grubundan çıkamadı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam