ALACA'LI ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

25 Ekim 2015 12:26
Videoyu Aç ALACA'LI ŞEHİT POLİS SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
A
a

VİDEO HABER İZLE Sungurlu’daki trafik kazasında şehit olan polis memuru Enes Bayrak (23), memleketi Alaca’da toprağa verildi...



Sondakika :
Trafik kazasında şehit olan Özel Harekat Polisi Enes Bayrak Alaca'da son yolculuğuna uğurlandı.Şehidimize rahmet,ailesine,Çorum'a başsağlığı diliyoruz.
Cenaze Törenine Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri  Salim Uslu Eski Çorum milletvekili ve sağlık bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum Valisi Ahmet Kara ,Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz ve çok saydıda vatandaş katıldı.



Erzurum’da görev yaptığı sırada Şırnak’a tayini çıkan özel harekat polisi Enes Bayrak, Alaca ilçesindeki ailesini ziyaret ettikten sonra arkadaşları ile Ankara’ya gittikleri sırada Sungurlu yakınlarında meydana gelen kazada şehit oldu. Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Enes Bayrak’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi. Alaca’ya götürülen cenaze yarın öğle namazı müteakip Alaca'da defnedildi. Kazada yaralanan Ahmet Çanaklı (25) Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Sefa Coşkun’un (22) tedavisi Sungurlu Devlet Hastanesinde devam ediyor.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam