Alaca Gençlik Merkezi 2015 Yatırım Programına Teklif Ediliyor

5 Ağustos 2014 19:15
Videoyu Aç Alaca Gençlik Merkezi 2015 Yatırım Programına Teklif Ediliyor
A
a

Çorum’un Alaca ilçesine yapılması düşünülen içerisinde spor tesislerinin de bulunacağı Gençlik Merkezi için süreç hızla devam ediyor.

Alaca ilçesine yapılması düşünülen içerisinde spor tesislerinin de bulunacağı Gençlik Merkezi için süreç hızla devam ediyor.
Konuya ilişkin çalışmaları yakından takip eden Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Alaca ilçemize güzel nezih bir Gençlik Merkezi kazandırmak istiyoruz. Gençlerimizin vakitlerini geçirecekleri tesiste sosyal aktivitelerin yanında spor yapmalarına da olanak sağlayacaktır. 5 Temmuz 2014 tarihinde Alaca’ya yaptığımız ziyarette Kaymakamımız, Belediye, İl Genel Meclisi ve İlçe Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimizle tahsis çalışmaları devam eden arsayı yerinde inceleme fırsatı bulmuştuk. Konuyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile yaptığımız görüşme olumlu geçmiş, bakanımızın talimatı ile süreç hızlandırılmıştır. Bugün makamımızda görüştüğümüz Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Dairesi Başkanı hemşehrimiz Salih Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş ile gelinen son aşama değerlendirilmiştir. Yer tahsis işlemleri tamamlanan Gençlik Merkezi projesi Daire Başkanımız tarafından 2015 yılı yatırım programına teklif edecek. Bizlerde konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.”
dedi.
 
 
 
 
Beğen · Yorum Yap
 
 
Beğen · Yorum Yap
 
 
Beğen · Yorum Yap
 
 
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

Çorum'un En Güvenilir Siyasetcisi Kim?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam