Ak Partinin SKM'si Seçime Hazır

ÇORUM 30 Mayıs 2018 11:48
Videoyu Aç Ak Partinin SKM'si Seçime Hazır
A
a

AK Parti Çorum Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan, www.hitittv.com’u ziyaret etti.Heyette Medya Tanıtım Başkanı Salih Osman Fındık, Mali ve İdari İşler Başkanı Oktay Yıldırım ve İl Sekreteri Cemalettin Polattaş ile birlikte SKM olarak seçim sürecinde yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu...


Ak Parti olarak 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak Seçim Koordinasyon Merkezinin oluşturduklarını söyleyen Arslan, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri yönetmek ve koordine etmek üzere SKM’yi kurmuş bulunuyoruz dedi.Eyyüp Arslan,
adayların tespit sürecinden sonra da tüm teşkilatlar olarak koordineli bir şekilde sahaya indiklerini seçim çalışmaları kapsamında medyanın kamu görevi yaptığını seçmen vatandaşlarımızla partiler arasında bir köprü vazifesi kurduğunu dile getirerek,Ak Parti teşkilatları olarak her zaman seçime hazır olduklarını kaydeden SKM Başkanı Arslan, “Partimizde bir seçim ordusu kuruldu. Kurulduğumuz günden itibaren girdiğimiz her seçimden zaferle çıktığımız gibi bu seçimden de arzu ettiğimiz başarılı bir sonuçla çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Seçimlerin İlimizde birbirimizi kırmadan, seviyeli bir şekilde geçmesini Çorumluların 24 Haziran’da da hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem de Cumhur İttifakına gereken desteği vereceğine inanıyoruz ifadelerini kullandı.
 www.hitittv.com Genel yayın yönetmenimiz E.Erhan Şimşek ise seçim süreci ile ilgili  açıklamalarda bulundu. Şimşek,24  Haziran seçimlerinde Vatanımız için, Milletimizin en doğru kararı sandıkta vereceğine yürekten inandığını söyledi..

E.Şimşek Seçim çalışmalarında Ak Parti Çorum SKM üyelerine ve çalışanlarına başarılar diledi... 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam