AK PARTİLİLER BURAK KÖSE'NİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU

31 Ekim 2015 09:43
Videoyu Aç AK PARTİLİLER BURAK KÖSE'NİN DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU
AHL Çorum FK Boluspor Hazırlıklarını Sürdürüyor!
A
a

VİDEO HABER İZLE...Düğünden Görüntüler sadece www.hitittv.com'da Çorum Ak Parti Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'nin oğlu Burak Köse ile Tuğçe Köse dünya evine girdi. Nikahı Başkan Külcü Kıydı.Nikaha şahitlik yapan isimler, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü ve Ak Parti Milletvekili Adayları Salim Uslu,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt.Ahmet Sami Ceylan , Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu yaptı.Düğüne,çok sayıda AK Parti’li katılım gösterdi.

VİDEO İZLE

AK Parti'lililer KÖSE'nin düğününde buluştu...


Çorum Ak Parti Parti eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'nin oğlu Burak Köse ile Tuğçe Köse dünya evine girdi. Nikahı Başkan Külcü Kıydı.Nikaha şahitlik yapan isimler, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü ve Ak Parti Milletvekili Adayları Salim Uslu,Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt.Ahmet Sami Ceylan , Ak Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğluyaptı.Düğüne,çok sayıda AK Parti’li katılım gösterdi.



Nikah Töreninde şahitlik yapan İl Başkanı Rumi Bekiroğlu törende kısa bir konuşma yaptı.Başkan Bekiroğlu.Mustafa Köse ağbimiz bizim çok sevdiğimiz bir kişi ben sevgili Köse Ailesinin Dünürlerine şunu söylemek istiyorum. Bende gurbetten evliyim,gözünüz arkada kalmasın.Çorumlular gelinlerine sahip çıkarlar dedi.Rumi Bekiroğlu Burak Köse kardeşimiz bizim sevdiğimiz biz kardeşimiz ben iki gençimizede ömür boyu saadetler diliyorum. Allah bir ömür boyu bir yastıkta kocamak nasip etsin diyor tekrar tebrik ediyorum .Mustafa Köse ağabeyime bu seçim yoğunluğunda partili arkadaşlarıma ve bize bir Es verdirdiği için teşekkür ediyorum diyerek Nikah Töreninde şahitlik yaptı.


 

 
Erhan Şimşek Hitit'in fotoğrafı.
Erhan Şimşek Hitit'in fotoğrafı.
Erhan Şimşek Hitit'in fotoğrafı.
Erhan Şimşek Hitit'in fotoğrafı.
 
BeğenYorum Yap

AHL Çorum FK Boluspor Hazırlıklarını Sürdürüyor!
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam