Ak Partide değişimi Genel Merkez değil Külliye yapması lazım

Asayiş haber 26 Eylül 2020 13:53
Videoyu Aç Ak Partide değişimi Genel Merkez değil Külliye yapması lazım
A
a

Genel Merkez tarafından teşkilatlardan habersiz görevlendirilen isimlerin hazırladıkları raporların değişimde önemli rol oynadığına dikkati çeken parti kaynakları, “Çok ciddi mesai harcıyoruz. 2023 kadrolarını gerçekten milletimizin arzu ettiği kadrolardan oluşturmak için çalışıyoruz” dediler. Ancak böyle bir değişimi Genel merkez yapıyorsa değişen yine bir şey olmayacaktır...


BU HABERİN ÖZÜ 

AK Parti’de, Olağan Büyük Kongre’nin takvimi de netleşiyor. Büyük kongrenin 28 Mart 2021’de yapılması planlanıyor. Pandemi nedeniyle ara verilen AK Parti kongreleri Ağustos ayının ilk haftasında yeniden başlatıldı. Şu anda ilçe kongreleri devam ediyor. İlçe kongrelerinin önümüzdeki ay bitirilmesi planlanıyor. İlçe kongreleri biten illerin kendi kongrelerine de yine önümüzdeki ay başlanması bekleniyor.

Büyük kongre tarihi için ise 28 Mart 2021 üzerinde durulduğu öğrenildi. Tarihin pandemi sürecinin seyrine göre ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il kongrelerine katılması veya koronavirüs önlemleri kapsamında video konferans yöntemi ile bağlanması için de hazırlık yapılıyor.
AK Parti  İl kongrelerinin Ocak ayında ya da Şubat sonuna doğru bitirilmesi bekleniyor.

AK Partinin kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ilçe kongrelerinde şu ana kadar teşkilatların yüzde 50'sinde değişim yaşandı. Bu değişimin il kongrelerinde de korunacağı öngörülüyor. AK Parti kaynakları, kongrelerin tamamlandığında yenilenmenin yüzde 55'e ulaşacağını tahmin ediyor.
Genel Merkez tarafından teşkilatlardan habersiz görevlendirilen isimlerin hazırladıkları raporların değişimde önemli rol oynadığına dikkati çeken parti kaynakları, “Çok ciddi mesai harcıyoruz. 2023 kadrolarını gerçekten milletimizin arzu ettiği kadrolardan oluşturmak için çalışıyoruz” dedi. AK Parti'de 2023 yılına kadar halen 10 milyon 400 bin olan üye hedefi ise 15 milyon olarak belirlendi. Bu yıl 650 bin yeni üye yapan AK Parti, Ekim ayından itibaren 1 milyon yeni üye hedefi koydu.


Bu haberin Yorumu 

Genel Merkez tarafından teşkilatlardan habersiz görevlendirilen isimlerin hazırladıkları raporların değişimde önemli rol oynadığına dikkati çeken parti kaynakları, “Çok ciddi mesai harcıyoruz. 2023 kadrolarını gerçekten milletimizin arzu ettiği kadrolardan oluşturmak için çalışıyoruz” diyorlar. Ancak böyle bir değişimi Genel merkez yapıyorsa değişen yine bir şey olmayacaktır...

- İL  RAPORTÖRLERİ SADECE REİSİN BİLMESİ GEREKİR
-GENEL MERKEZİN HAZIRLADIĞI RAPORTÖRLERİ  İL TEŞKİLATLARI BİLİR


Ak Parti Genel Merkez tarafından görevlendirilen  teşkilattan habersiz kişiler "Bu Raporu"! hazırlıyor diyorlar böyle kişilerden İl teşkilatların haberinin olmaması mümkündeğildir.Bu söylemlerle asla değişim yaşanmaz,değiştirmek için değişim gelen gideni aratmaz...

Böyle bir Ak Parti değişimi 2023 hazırlanan reisi yine parlementoda yine sıkıntıya sokacaktır.Sandık sonuçları bu teşkilatı yöneten insanlar yüzünden Reisi hayal kırıklığı yaşatmaz inşallah.  

  

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam