Ak Parti Yusuf Ahlatçı'ya Yeşil Işık mı yaktı?

Politika 24 Aralık 2022 18:58
Videoyu Aç Ak Parti Yusuf Ahlatçı'ya Yeşil Işık mı yaktı?
A
a

Sondakika: AK Parti seçim tarihine çalışıyor . AK Parti, 2023 yılının haziran ayında yapılması gereken cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili detaylı çalışma yaptı. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, MYK toplantısında yaptığı sunumda, milletvekili adayı olmak isteyen il başkanlarının istifa süreciyle ilgili bilgi verdi...

"ADAY OLMALARI DOĞRU OLMAZ"

  • Toplantıda ayrıca adaylık için istifa edecek il başkanlarının yerine kimlerin geleceği de istişare edildi.

AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, toplantıda, sahada yapılması planlanan seçim çalışmaları hakkında detaylı bir sunum yaptı. Kandemir, milletvekili adayı olmak isteyen il başkanlarının istifa süreciyle ilgili bilgi verdi. Tecrübeli il başkanlarının adaylığına sıcak bakılırken, yeni seçilen ve henüz hiç seçim geçirmemiş il başkanlarının aday yapılmalarının doğru olmayacağı değerlendirildi.

  • Bu durumda bu belirtilen kritere göre  Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatçı'nın 2018 Yılı yerel seçim deneyimi var demektir.2023 Ocak ayının ilk haftası  içerisinde yeniden bir durum değerlendirmesi yapılacak!.  
ERDOĞAN TEFERRUATLI
ÇALIŞMA TALİMATI VERDİ!


30 Nisan, 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerinin ele alındığı toplantıda, her ihtimal değerlendirilerek taslak bir takvim oluşturuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın seçim işleri başkanlığına konu hakkında teferruatlı bir çalışma yapması için talimat verdiği öğrenildi. Seçimin ikinci tura kalma ihtimaline karşı özellikle 30 Nisan tarihi üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam